Lukijat

lauantai 19. maaliskuuta 2016

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa ja kotoilua

Aiheenamme oli 'Askartelija' ei ihan helppo toteuttaa ainakaan minun mielestäni! Monenmoista ideaa päässä pyöri ja kokeilinkin joitakin mutta hylkäsin aina liian mutkikkaina kyvyilleni...

Onneksi Merisiniltä tuli innoittava ATC-kortti.
Vauhdikas askartelija tosi toimissa!
Kortti on kolmiulotteinen. Siinä on helmiä ja leppäkerttu ja tipunen kohollaan. Kaikkien askartelijoiden Taika-lehtikin mukana kuvassa!

Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista.

Sain minäkin vihdoin jotain aikaiseksi, kun aloin vaan tekemään, enkä miettinyt liikaa etukäteen. Joskus on hyvä antaa alitajunnan toimia :)
Hiukkasen mielikuvitusta käyttäen voi uskoa, että askartelu on niin kivaa, että jopa eläimetkin sitä harrastavat... ?

Laitoin sentään vähän konkreettisempiakin askarteluaihioita joista varmaankin voisi syntyä vaikka mitä kivaa: aaltopahvia, tuohen palasen, klemmarin pellavaisen harvan verkkojutun, napin ja pari mutterinnäköistä metallimötikkää..

Kuva taitaa olla Penny Blackin ja sen värittelin kynillä ja sormella sotkien.
***
 Upea aurinkoinen päivä. Kylmä siperianviima yhä vain kiusana! Siispä olikin kiva puuhastella sisällä, eli siivousta, lähinnä koristuspuolta huomista Palmusunnuntaita ja Pääsiäistä ajatellen. Lämmitinpä uuniakin.

Yksin kotona pitkästä aikaa kun armas omissa menoissaan. Hiukkasen orpo olo.

Vaan sain aika lailla tehtyä korttirintamallakin, mikä aina hyvä juttu ja työpöytäkin jotakuinkin siisti. On sitten illemmalla hyvä taas alkaa sotkemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!