Lukijat

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Armi Kuusela ja junareissu

Sketch Saturday #401   by Cathy
Congrats Sweet 60!!!
Armi Kuusela on toki jo vanhempi kuin kortin saaja joka täyttää vasta 60 vuotta, mutta tässä kuvassa ovat suunnilleen samanikäiset. Ja jos tämä maailman kaunein on saajan ihanne, niin tottakai hänen kuvansa sopii kuin nakutettu onnittelukorttiin!

Suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan sekä saaja, että kortin kaunotar!

Alinna ruskehtavaa kuviopaperia sopimaan kuvan väreihin. Ruusujen väriin soinnuttelin punaisen, josta mallin mukaisesti 'nauha' myös numeron alle.
***
Tänään heräsimme sumuiseen maailmaan! Kummallista, sillä pakkasta oli kuitenkin melko lailla. Miten voi olla sumua pakkasella, käy yli ymmärryksen...

Olin varautunut kauniiseen aurinkoiseen ilmaan ja innolla varannut matkan Savonlinnaan eilen illalla. No siellä aina tuulee ja on kylmä talvisaikaan kun kaupunki on rakennettu saarille, eli avovettä virtaa vähän joka puolella.

Ei muuta kuin päälle kaikki lämmittävä ja loput tuulen puolelle kaunaloon :) Se olikin tarpeen sillä Helsingin juna jolla alkumatka Parikkalaa, oli puolisen tuntia myöhässä. Kävelin koko sen ajan laituria edestakaisin ja kiskoin huivia kasvojen suojaksi viimaa vastaan. Hyytävä alku todella.

Onneksi juna tuntuikin sitten tosi lämpimältä! Eikä Parikkalassa tarvinnut seuraavaa junaa odotella, kun se oli jo paikalla odottelemassa.
 
Herkutteluksihan käynnit aina menevät, eikä tämäkään päivä ollut poikkeus. Herkku-Pekassa viekoittelevat edellisen päivän kakkupalat jotka myydään halpishintaan. Pakkohan niitä on syödä kahteen kertaan...vähintään...
 
Laihaksi jäi ostossaalis. mikä ei haitaksi kukkarolle :) Vain yksi paperilehtiö, pieni sekin ja alelaatikosta leimasinsetti. Askartelulehden uusi numero ei vielä ollut ilmestynyt ja entiset oli aikaa sitten myyty loppuun :) Ei edes kunnollisia kuulakärkikyniä löytynyt. Niitä meillä kulutetaan hurjaa vauhtia, kun kumpikin täytämme ristikoita joka päivä.
 
Junamatkoilla minulla aina mukana joku helppo ristuikkolehti, siinä kun ei tarvitse kummemmin keskittyä mutta aika kuluu joutuisasti. Samaa matkaa kun on tehnyt vuosikausia, ei maisemiakaan tule katseltua.
 
Sumu hälveni päivän mitttaan ja pakkanenkin pieninumeroiseksi, joten sääennusteen lupaamaan aurinkoiseen huomiseen voi melkein jo luottaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti.

    Kivoja tuollaiset pikkureissut. Minulla on Parikkalasta ihania muistoja viime kesältä.
    Siellä asuu ihania ihmisiä.

    VastaaPoista
  2. Super cute!!! Thank you for joining us at Sketch Saturday, good luck!!! Amy DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!