Lukijat

maanantai 29. helmikuuta 2016

Vähän erilainen? onnittelukortti...ja aurinkoista

Congrats!
En saanut paremmin esille mitä päässäni ihan selvästi näin kun tätä korttia aloin tehdä :(. Vaan kun on viimeinen mahdollisuus ottaa osaa helmikuiseen haasteeseen niin rohkaisin mieleni ja laitan joka tapauksessa esille, tuli mitä tuli.
 
...ja ensi kerralla paremmin! Toivottavasti!!
 
Kohokuvioin auringonsäteitä ja hankasin niitä keltaisella Mementolla. Sitä ennen olin jo tehnyt tehtävän vaatiman vapaalla kädellä jotain osion, eli piirsin tussilla kiekuran kuvan taakaa tulemaan. Nämä Jehkon haasteet ovat siitä mukavia, että voi valita, mistä osiosta, vai ottaako kaikista inspistä!! 
 
Löysin palasen joka näyttää lähinnä tuohelta. Sen päälle laitoin keltaiseksi värjäämäni tekstileikkeen. Lisää keltaista kukkasissa joista kulmat tekstin alle.
***
Karkauspäivä. Aamusta jo näki, että komea päivä tulossa: Aurinko paistoi ja hanget suorastaan säkenöivät. Punatulkkuparvi ja toinen talitinttejä, nokki siemeniä pitkään ja hartaasti fasaanien ruokintapaikalla.

Kävin hakemassa lisää puita kuivumaan ja käppäilin ihan mielikseni ulkona. Tosin silmät alkoivat vuotaa vettä melkein heti, tottumattomat kun ovat hurjaan kirkkauteen yhtäkkiä!

Kotosalla tein kaksi tilauskorttia lähes valmiiksi ja kasasin seuraaviin jo aineksia. Lainakirjat on luettu joten tyydyin ristikoiden tekoon istahtaessani moninaisten kotihommeleiden välissä milloin syömään milloin kahville tai muulle välipalalle.

Kahvia keittelen armaalleni vähän väliä, tuntuu, että hän voi juoda mielin määrin, eikä tunnu missään! Minä jätän yleensä väliin ja tyydyn jugurttiin, hedelmään tai vain olen seurana pöydän ääressä.

Mukavasti viikko siis alkuun auringon kera. Toivon mukaan lisää samanlaisia keväisen oloisia päiviä tulossa!

3 kommenttia:

  1. Upea kortti jälleen.

    Aurinko todellakin helotti koko päivän. Minäkin otin ulkona aurinkokylpyjä. On se jännä miten aurinko vaikuttaa heti mielialaan.

    VastaaPoista
  2. Upea kortti. Kiitos kun osallistuit haasteeseen. Tänäänhän julkaistaan taas uusi haaste.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!