Lukijat

maanantai 22. helmikuuta 2016

Tsemppiä potilaalle kortin muodossa

Get well soon
Käänsin mallipiirrosta saadakseni sen sopimaan juuri tekemääni korttiin, ainakin melkein oikein... Tekstin olisi pitänyt olla sivussa, tässä se on kuvassa. Toivon mukaan ei haittaa.

Vihreähkö kuviopaperi alimmaisena ja vihreää on makoilevassa kurkussakin, tosin se jopa rusehtaa hiukan, on niin hutera olo kai.

Kiitokset piristävälle Pirjolle, että sain tämän kortin tehtyä huumorintajuiselle mieshenkilölle joka on jo aika kauan joutunut loikoilemaan sohvalla...

Pari palasta hopeanväristä tapettia alareunassa ja ohuempi kuvassa tekstin alla. Kuvan väritin tällä kertaa puuvärikynillä, taustan vesiväreillä. Raamitukset vihreällä kirjepaperilla.
***
Lapiontihommeleita vähän tämän päivän ulkoiluksi. Koko ajan on sadellut ohutta mannaryynilunta ja välillä tuulikin intoutuu huiskaisemaan lumia alas puiden oksilta ihmisparkojen niskaan.

Täytin lintujen ruokintasankon ja poljin lunta matalammaksi sankon alta. Armaani kävi vielä nostamassa sankoa ylöspäin kun isot linnut joutuivat taivuttamaan kaulaansa aivan liian hankalaan asentoon saadakseen siemeniä kolosista.

Lumilinkoakin tarvittiin, varsinkin naapurin aukealla tiellä, jonne lumi helposti kinostuu.

Lämmitin uunia ja pesin pyykkiä. Keittelin puolukkapuuroa ja laittelin lohiruokaa kauppareissun kunniaksi. Meillä on kalapäivä jos mahdollista aina kauppareissupäivänä, jolloin voi ostaa tuoretta kalaa. Milloin muikkuja, milloin lohta, joskus jopa silakoitakin, tosin hyvin harvoin niitä tarjollakaan sisämaassa.

Kastelin kukkaset, ennen se oli sunnuntai homma, nykyään kun sunnuntaisin tansseja, olen siirtänyt maanantaihin.

Harmi, että saamani ruukkuruusu alkaa epäilyttävästi näyttää kuihtuvalta vaikka olen hoitanut sitä kuin silmäterää. Kuivia lehtiä tulee lisää koko ajan, vaikka kastelen ja lannoitan varoen ja juttelenkin sille! Nuput jotka kasvissa olivat saadessani, ovat yhä tiukasti kiinni, epäilen niiden kuivuvan paikoilleen ja tippuvan kohta pois :)

On paljon helpompi saada naapurilta saadut pistokkaat jatkamaan jalkojaan kuin kaupasta hankitut kasvit.

Sain ohjeeksi, että ruusun voi istuttaa ulos keväällä, vaan jos se kupsahtaakin sitä ennen. Olisiko joku vinkki ei viherpeukalolle?

4 kommenttia:

 1. Tuo kortti jos mikä parantaa.

  Meilläkin hukutaan lumeen. Viime yönäkin satoi 10 cm.

  VastaaPoista
 2. Lovely card and just right to cheer up an ill person, Thanks for playing with us on SKetch Saturday this week, Hazelxx

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus... Nyt linkittämään kortti QKR Stampede voiko haasteeseen Pile it One! Ihan huippu toteutus heidän leimallaan! Turussakin nin kauniin valkoista ja lumiukkokelit! parhaimmillaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://qkrstampede.blogspot.fi/2016/02/qkr-stampede-challenge-179-pile-it-on.html

   Hih, kännyllä tulee kirjoitusvirheitä ja en osannut linkkiäkään laittaa!! Joten pieni täydennys!!
   Mukavaa hiihtolomaviikon jatkoa!!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!