Lukijat

perjantai 19. helmikuuta 2016

Timantein koristellut hiukset ja laiskottelua

Passion for ProMarkers Week 333   Luscious Locks - Hurmaavat kiehkurat
Mermaid with diamants on her Hair
A Day for Daisies merenneito oli ainoa pitkätukkainen leimakuva jonka löysin tähän haasteeseen jossa nimenomaan pyydettiin pitkiä hiuksia. Kaunishan tämä on ja helppo värittää myös.

Kohokuvioin vedenvälkettä alareunaan kaulimella kohokuviotaskua painellen ja hankasin tummansinistä ja hippusen vihreää pintaan. Mereneneito on väritetty ProMarkereilla. Hiuksiin lisäsin timantteja toistamaan kuvan alla olevan hopeanvärisen kahviliinan kimallusta.

Leikkasin nurkista palaset pois ja laitoin ne sitten takaisin. Koristelin nurkat metallikoristeen palasilla.
 
Sinertävä kuviopaperi alimmaiseksi ja kuvan alle ruskehtavaa raitaista joka luonnossa lähes samaa väriä kuin hiukset.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Pastel Pink, Lime Green
***
Yöllä oli satanut juuri sen verran paksun kerroksen lunta, että armaani pääsi linkoamaan sitä ja minä ajattelin lähteä mielipuuhaani, eli lapioimaan. Mikä lie laiskamato iskenyt kun olin hakenut postin, vienyt roskat ja hakenut puita., ei yhtään huvittanutkaan lapiointi. En kai sentään ole tulossa kipeäksi?
 
No ensin ajattelin kyllä vain pitää pienen tauon ja sytyttää tulet uuniin, mutta sitten olikin jo ruoka-aika ja kohta alkoi TV:stä urheilua ja sitten keiteltiin kahvit ja taas urheilua ja...
 
Vaan onhan aina huominen ja kuulemma lisää lunta tulossa, joten voisihan ajatella, että olin kaukaa viisas ja teen sen sitten huomenna kun lunta on niin paljon, että lapioinnista on todellista hyötyä.
 
Ja sitäpaitsi putsasin sentään portaat lumesta!
 
Armaani teki kuumia tonnikala-ananas voileipiä. Herkullisia, söin kaksi. Minä joka tuskin koskaan syön voileipiä muualla kuin yhden joskus tansseissa! 
 
Tanssseista puheenollen, eilen oli jälleen kerran maratontanssipäivä. Ensin matkattiin Hakaliin, jossa kuten aina, miesenemmistö, eli kissanpäivät :) Kamalasti vaan oli kansaa paikalla joten alkuun ei tanssimisesta meinannut tulla mitään. Onneksi jossain vaiheessa osa kahvitteli ja osa lepäili ja saimme hiukan tilaa jopa buggiin ja fuskuun.

Sitten pikainen vaatteidenvaihto ja vielä pikaisempi peseytyminen miten kuten ja tanssiharjoituksiin. Vuorossa oli chacha. Alkujaksolla vähän opettelijoita ja helppoja kuvioita askelten lisäksi, jatkojaksolla tuplasti porukkaa ja vaikeusastettakin ainakin tuplasti.

Tipahdin heti kättelyssä käännöksissä. Minulle kun tuo myötäpäivää ja vastapäivää tuppaavat sekoamaan ja minä sekoan tottakai... No naurulla siitäkin selvittiin ja helpotti kun kaikki muutkaan eivät pysyneet vauhdissa mukana koko aikaa.

Pari kieputusta ja käännöstä jäi mieleen sen verran, että jos vaan pääsen niitä kokeilemaan tositoimissa, ne ehkä piirtyvät jalkoihin ja päähän pitemmäksikin aikaa :)

Viikonloppu hyvällä alulla. Massussa hyvää ruokaa ja armaan mukavaa seuraa! ... ja hyvä kirjakin luettavana :)

3 kommenttia:

 1. Gorgeous card Loreal!Thanks for joining in my Lucious Locks Challenge at Passion for Promarkers this week! Shelly x

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card Mervi. I love the image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP for Shelly's 'luscious locks' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. So stunning Mervi.Fabulous image and i love your design and colouring.
  Thanks for joining us in our Lucious Locks chhalenge at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!