Lukijat

maanantai 1. helmikuuta 2016

Talvinen tagi ja tangokuninkaan tahdissakin.

Butterfly Challenge #47   O is for Over the Edge - Yli reunojen
Tag with Embossing, Snowflakes and silvery Butterflies
Sai valita tekeekö yli reunojen vai aaltomaista ja molempiin piti sisällyttää perhosia. Hiukan haasteellista näin talviaikaan :)

Tein pakettikortin, jota kohokuvioin lumihiutaleilla. Stanssasin isoja hiutaleita ja sijoittelin ne menemään osittain reunojen yli haasteen mukaan. Pari valmista hiutaleleikettä joissa kimallusta ja kaikkien keskustoiksi vielä timanttitähdet.

Ne pakolliset perhosetkin hopeisesta kimallepaperista lävistetty. (Taitavat olla ihan umpijäässä!) Tekstiinkin laitoin pari timanttitähteä ja lävistin reiän hopeanauhalle jolla tagin voi kiinnittää lahjapakettiin.
***
Sen verran eilisestä tanssimaratonin puolikkaasta, että nyt on sitten bluesin salatkin pikkuisen auenneet. Itse tangokuninkaallisen laulu sai välillä kylmät väreet selkäpiihin, niin komeasti ja välillä korkealtakin, lähes oopperamaisesti lauloi.

Toki suurin osa kappaleista ihan tavallisesti :) Tangoja melko vähän, bugia, chachata, rumbaa ja extra hidasta hidastavalssiakin mahtui lyhyeen esiintymiseen. Muun ajan musiikista vastasivat orkesterin pojat eli Hovinarrit.

Meno oli välillä aika hurjaa kun yli 200 innokasta tanssijaa huiski fuskua menemään kukin tavallaan! ...ja niitä tapoja oli tooosi paljon....

Jalat hellinä, väsyneenä mutta onnellisena kotiin turvallisesti vaikka pikkutiet olivat jäisiä.  Huomenna matkataan Tirilään ja sieltä jatketaan lennossa Teboilille tanssimaan!!! Eli sama meno senkun jatkuu vaan :)

3 kommenttia:

 1. A beautiful over the edge tag using the snowflakes to go with the butterflies. It suits my theme perfectly. Thankyou for fluttering by. Hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 2. voi miten kaunis tagi!! Todella upea!!

  VastaaPoista
 3. This is a great designed tag.
  wonderful butterflies and snowflakes.
  Thank you for joining the Butterfly Challenge.
  Lots of crafty love. Jenny L. GD

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!