Lukijat

lauantai 27. helmikuuta 2016

Ruusu onnittelee, uuniruokaa ja kortteiluakin

I Love  ProMarkers #303   Use a Number - Käytä numeroa
Congrats!
Embossed Text - Kohojauheella kimallutettu teksti ja paperiboordikin
Embossed Butterfly -Myös perhonen samalla aineella käsitelty
Kiiltävä tapettipalanen alimmaisena ja sen innoittamana ProMarkereilla väritetty ruusu. Käytin sinistä tussia punaisen alla saadakseni tummat sävyt esille ja toista vaaleampaa punaista valokohtiin. Lehdet saivat väriläiskiä vihreistä ja ruskeasta tussista.

Halusin hopeisella jauheella tehdä niin perhosen, boordit kuin tekstinkin, mutta en löytänyt hopeajauhetta mistään! Siispä jouduin käyttämään jotain mitä kutsitaan lumikiilloksi? jos oikein osasin kääntää. Siinä kuitenkin on hopeahippusia joten sen verran se natsaa hopeisiin numeroihin.

Minusta hopea käy paremmin tapetin ja ruusun väreihin kuin kulta jota olisi kyllä löytynyt kohojauheenakin...

Raamitin kuvan palasella tapettia ja vielä hopeisella kartongilla, että se nousisi esiin pohjapaperista ja samalla yhdistäisi numeron edes jotenkin kortin väreihin.
 
ProMarkers:Blossom,  Rose Pink with Blue Pearl under it!, Caramel, Meadow Green, Apple, Lime Green
***
Lauantai ja pakkaspäivä. Vihdoinkin sai armaani lingottua liiat lumet pois ja kun alkuun pääsi kiepsautti naapureidenkin teitä ja pihoja.
 
Laitoin heti aamupäiväkahvin jälkeen palasen lihaa uuniin vihanneskuutioiden kera ja se sai muhia siellä matalassa lämmössä sillä aikaa kun lakaisin ja lapioin lunta. Puitakin hain oikein isot kasat, jos vaikka se luvattu paukkupakkanen yllättäisi :)
 
Saavat kuivahtaa ja lämmetä päivän tai parikin, niin palavat hyvin ja lämmittävät sitten kun lämpöä taas lisää tarvitaan.

Pari korttia, yhden tilauksen ja yhden tulevaan omaan käyttöön, sain aikaiseksi. Enimmän ajan vei hyvä kirja, jota en malttanut jättää käsistä pitkäksi aikaa.

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Oli kyllä ihan mielettömän upea talvinen päivä ainakin täällä Satakunnassa tänään ja minäkin innostuin vähän lumitöitä tekemään.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti!!
  Meillä myös Pohanmaalla lunta tosi paljon, mutta ei tarvi käydä kuntosalilla kun saa kunnon omasta takaa :)

  VastaaPoista
 3. Great card, and wonderful coloured. Thanks for sharing it with us at I Love ProMarkers. Good luck, hugs from Lisbeth

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!