Lukijat

lauantai 6. helmikuuta 2016

Ruusu, hiirulainen sydämen kera ja oleilua

P*skarteluhaaste #308   Värit: Voimakas vihreä, punalila ja vaalea lila
For a Friend
Ystävälle hellusen hiirulaisen kera. Taustapaperi tumman vihreää valkoisin pilkuin. Vihreää löytyy myös ruusun lehdistä. Lilat ruusussa ja sydämessä ja jopa hiiren korvissakin sitä pilkistää :)

Laitoin koristeellisen kiekurasoikion puoliksi ja työnsin niiden päät kuvien alle. Sain näin isomman ja pyöreämmän kokoavan kehyksen. Hiiri raamitettu mustalla.  Värittelyt ProMarker tusseilla.
***
Lauantain rauhaa. Aamupäivällä kauppareissu ja samalla kertaa veimme neljä muovikassillista lehtiä keräyspisteeseen. Kummasti sitä paperia vaan kertyy vaikka käytän sytykkeinä aina.

Nautiskelimme aamupäiväkahvit kauppareissun jälkeen laskiaispullien kera. Ne kun sattumalta :) tarjouksessa... Huomiseksi jätin Runebergin tortut, eivät mene vanhaksi niin sukkelaan kuin pullat.

Iltapäivä kuluikin rattoisasti TV:tä tuijotellessa kun meitä lapsellisia hellittiin kahdella Karvis-elokuvalla! Pidin enemmän toisesta joka ei ollut piirretty, jossa Karvinen joutuu sopeutumaan Osku-koiran tuloon.

Sitten jaksoinkin jo imuroida, eli vähän liikahtaa pois sohvalta :) Kovin vähäiseksi tänään on liikunta jäänyt, olisiko tämä nyt se rennompi luppopäivä...

Kortteiluakaan ei oikein liikunnaksi voi sanoa, vaikka minulla onkin tapana tehdä kortteja seisoen. En osaa tehdä mitään töitä istuen. Työksi tuskin tätä bloggailuakaan voi villeimmissä unelmissakaan kutsua. Mutta näin luppopäivän hengessä istuksin taas, ainakin sen aikaa kun kirjoittelen, kurkkailen mitä te muut olette saaneet aikaan ja pitää tietty facekin kollata ja postit!

2 kommenttia:

  1. Suloinen hiiri! Hienosti sopivat kaikki värit yhteen! :)

    VastaaPoista
  2. Hauska tuo hiirileima. Ystävä joka tämän kortin saa, ilahtuu takuuvarmasti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!