Lukijat

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Poika onnittelee ja Kesälahti

Penny Black Saturday Challenge February   Use Hearts and/or Red - Käytä sydämiä ja/tai punaista  
Congrats for You
Pikkupoika piilottelee kukkakimppua selän takana, on harvoin käytetty leimakuva. Onneksi löysin sen tähän haasteeseen! 

Alimmaisena punaista kartonkia raamin tapaan, sitten kohokuvioitua valkoista. Stansattu kaarevareunainen neliö leikattu kahtia ja sitä ennen kohokuvioitu pyörylöillä. Valmis Onnea teksti väritetty punaisella tussilla, kuten valkoinen paperi josta lävistin sydämiä, yhden isomman ja monta pientä riviksi.

Samalla punaisella tussilla vedin leimakuvan reunatkin.
***
Armaani ajeli lingolla tänäänkin pihaa ja teitä puhtaiksi. Minä jätin herkut huomiseksi, eli silloin saan lapioida ulkorakennusten ovien edustat. Tänään piti puleerata itsensä kuntoon tanssimaan lähtö mielessä.

No meikäläisen lähtövalmistelut rajoittuvat suihkuun ja hiusten kuivaamiseen. Kuivumisenkin hoitaisi aika jos sitä sattuisi olemaan, yleensä on sen verran kiirus, että kuivaaja on nopsin keino.

Autolasti tanssi-intoilijoita matkasi Simpeleen suunnasta Kesälahdelle iltapäivätansseihin, joita siellä järjestetään kerran kuussa sunnuntaisin. Täyttä ei ollut lähimainkaan salissa tälläkään kertaa mutta sentään nelisenkymmentä oli saapunut Salpausselän urheilutarjonnasta huolimatta.

Aamusella paistetut pikkupullat menivät  parempiin suihin ripakasti parilla tauolla kahvin kera. Vettäkin piti hörppäillä tanssin lomassa vaikka ei ihan jokaista päässytkään tanssimaan, sen verran hikistä homma oli :)

Miehistä pula huutava, kuten täällä aina. Onneksi muutama pariskunta kierrätti miehiään meille yksin tulleille pariksi. Ja ne harvat yksittäiset miehet olivat kyllä esimerkillisen ahkeria tanssittajia :)

Tanssiminen on tosi mukava tapa lopetella viikonloppua.

1 kommentti:

  1. Oh my...how sweet can this little guy be?
    Adorable!
    Thanks for sharing you wonderful red/heart inspiration with us at Penny Black Saturday Challenge!

    ♥ Sue Kment

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!