Lukijat

tiistai 16. helmikuuta 2016

Moderni enkeli?

Villakeijun kortteiluhaaste helmikuu: Ystäviä. enkeleitä onko heitä? - Friends, Angels do they exist?
Modern Angel for a good Friend
Vaikka haasteessa pyydettiin enkeliä tai/ja ystävää, oli ihan pkko tehdä ystävälle kortti tästä keijusta. Voisiko se kuitenkin olla jonkun muunkin kuin minun silmissäni moderni enkeli? Ainakin se on hyvin paljon saajansa näköinen!
 
Alimmaisen ja enkelin alla ruskeaa ohutta pahvia. Toisesta vaaleammasta pahvista stansattu kukkarisvistö. Isot lehdykäiset harmaasta ja sydämet valkoisesta kartongista lävistetty, väritetty kuten enkelikin puuvärikynillä. 
 
Leimakuvan stanssasin piparireunaisella neliöllä ja pyyhkäsin reinoja Distres Inkin Vintage Foto värillä. Mustaa hiukan lehdykäisten reunoihin ja tähtitimantit lehtiruodiksi. Laitoinpa pöydällä lojuneen vaaleanvihreän raamin vielä kuvan ympärille, lehtien ja kukkien alle.
 
Valkoinen paperi kohokuvioitu kiekuroilla.
***
Upea auringonpaiste sai minut hurmaantumaan niin, että ryntäsin kameran kera pihalle ottamaan lumikuvia ja sinitaivasta. Aika haastavaa voin sanoa, sillä olipa kuvakulma mikä vain aina joku kumma musta varjo tiellä! Ja jos ei varjoa, niin häikäistyin niin, etten nähnyt mitä halusin kuvata vaan sain laukoa umpimähkään.

Vaan eikös sitä sanota, että löytää se sokeakin kana joskus jyvän, joten jokunen kuva sentään oli ihan hieno, ei suinkaan taitojeni ansiosta vaan siksi, että maailma näytti kertakaikkisen komealta auringon paistaessa ja lumihankien välkkyessä: Kuin satumaa ainakin!
Laitan lisää kuvia ainakin facebookin puolelle jos en tännekin jahka ehdin käsittelemään. Otin niin paljon kuvia, että menee jokunen tovi niitä selatessa :) Taisin innostua liikaa kuten niin usein kuvaamisessa käy...

Muu aika on kulunut kortteilessa, lukiessa hyvää kirjaa ja tottakai syödessä, eihän sitä pelkällä hengenravinnolla ikuisesti elä :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!