Lukijat

lauantai 13. helmikuuta 2016

Maribel perhosena ja sinisenä

Butterfly Challenge #48   S is for Stamping and/or Sapphire - Leimailtua ja/tai safiirin sinistä ja totta kai myös perhonen/perhosia
For a Friend - Maribel Butterfly!
Embossed Background, stamped Trees and Maribell and lot of Blue tones everywhere.

Uusimmalla ostoksellani kohokuvioin taustapaperiin kiekuroita ja hiutaleita. Suttasin sinisellä Mementolla. Maribell on kokonaan sininen, mitä nyt silmiin tuikasin valkoista geelikynää pisteen verran.

Talviset lehdettömät puut saivat Mementoa taivaalle ja hankeenkin. Neitokaisen taakse leikkasin perhosen kahtia, että siivet näkyisivät kuvan alta.
***
Lievästi ahkeruuspäivä, onko sellaista termiä edes olemassa ? No kumminkin, sen verran ahkeroin,että täytin ja tyhjensin tiskikoneen, imuroin pari huonetta, kastelin kukat ja tein ruokaa.

Olisin kyllä imuroinut koko huushollin, se oli ainakin tarkoitukseni, kun on 'vapaapäivä', mutta meille oli tulossa kahvitteluvieras, enkä tiennyt tarkkaa aikaa.

Samasta syystä heti aamusta kävimme kaupassa ruokaa ostamassa. Toki kasseissa myös punaisia sant paulioita ja ristikkolehtikin :)

Uunia lämmitin viimeksi kolme päivää sitten joten oli jo aika sekin homma hoitaa. Ei kovin vilpoisaksi vielä ollut huusholli muuttunut mutta kohta varmaan kuitenkin, joten ennakoiden lämmitys tänään.

Huomenna taas menopäivä joten senkin vuoksi hyvä nyt kaikessa rauhassa tyrkkiä halkoja uuniin.

Huomenna on Ystävänpäivä ja tanssit monessakin paikassa. Ainakin pari autolastia Simpeleeltä lähtee Silvolan Nousulaan, mukaan änkeän minäkin :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Ihanaa sinistä. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti.
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Beautifully blue themed card. The butterfly wings are a gorgeous addition. Thaankyou for fluttering by and as you have used both of the required elements on your card you wil be entered twice into the draw. Hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 4. This snowflake background is so pretty and the sapphire wings are beautiful.
  It is good to see you over at the Butterfly Challenge.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kortti.
  Oiken hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa uudestaa sivuilleni.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kortti.
  Oiken hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa uudestaa sivuilleni.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!