Lukijat

maanantai 15. helmikuuta 2016

Lumiukon mäenlasku ja muutenkin lumista meininkiä

Penny Black and More February   Anything Goes with a Stamp and Die/s - Kaikki käy kunhan on leimailtua ja stanssattua
Snowman has Winterfun
Hiutalekohokuviointitasku pääsi taas mukaan alimmaiseen paperiin. Sitten toinen kohokuviointitasku kehiin ja sen päälle pikkuinen stanssattu kuva lumiukosta laskemasta suksilla mäkeä! Kuvioidut osat hankasin sinisellä Mementolla. Lumiukkokuva väritetty ProMarker tusseilla.

Kuuset stanssattu vihreästä kartongista ja lumetettu.

Pienempi kohokuvioitu osa kohotettu matalilla tarroilla hiukan ylös ja kuuset liimattu sen reunaan. Ovat siis ulokoreunastaan irrallaan.
***
Ystävänpäivä meni rattoisasti tanssien. Saimme tavanomaisten voileipien ja kakkupalojen lisäksi vielä suklaasydämet jokainen!

Sainpa yhdeltä ystävältä vielä kotiinviemisiksi pussin jossa jotain salaperäistä. Kotona avasin ja siellä oli enkelisuklaata ja hellunen vaaleanpunainen kynä jonka päässä keikkui höyhenten kera vaaleanpunainen ruusu!!! Olen oikein otettu lahjasta :) Vielä kerran KIITOS!

Muutenkin kaikki olivat kovasti halailevaisia ja iloisia, olemmehan kaikki ystäviä keskenämme!

Tänään heräilimme omia aikojajamme vasta yhdeksän pintaan ja armaani laittoi sunnuntaiaamiaisen, kas kun eilen hänellä aikainen meno ja aamiainen koostui mikrossa valmistetusta ohrapuurosta. Se on muuten tosi hyvää voisilmän kanssa!

Siispä elettiin herroiksi heti aamusta ja luettiin aamulehteä ja ratkottiin ristikoita ja vietettin aikaa vain oleilemalla. Minä kaiken huipuksi katsoin eilisen Hercule Poirotin jakson ja vasta sitten aloitimme päivän työt.

Ulkona maailma oli saanut kauniin ja paksun lumivaipan, joten armaani käynnisti traktorin ja hujahti lunta linkoamaan pitkäksi toviksi. Minä ehdin sillä aikaa täyttää pyykkikoneen lakanoilla ja tyynynpäällisillä, saada ne kuivaajaan ja uloskin. Ehdinpä hakea puita ja lämmittää uunia ja vielä ehdin ulkona puhdistamaan auton ja mönkijän lumesta. ennenkuin hän ilmestyi kotipihaan traktoreineen!

Päiväkahvit juotiin tavanomaiseen ruoka-aikaan ja ruoka syötiin sitten tunti iltapäiväkahviajan jälkeen! Näin siinä käy kun nousee myöhään :) Hyvin ehdin lapioda lumet ovien edustoilta ja rappujenkin ja auton ympäriltä, että sen voi siirtää edestä pois. Haitanneeko tuo vaikka ei heti aamusella sitä tehtykään, kun maailma on jo valmis eikä kiirettä mihinkään? Jos jotain ei ehdi tehdä, saa jäädä huomiseen tai ylihuomiseen tai...

Voin siis sanoa, että viikko on alkanut hyvissä merkeissä!

6 kommenttia:

 1. A sweet image and such pretty soft colours for a wintery card, many thanks for joining in our February theme at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 2. So very pretty and a great use of die cuts.
  Thanks for sharing with us at Penny Black & More this month.
  Lynn x
  DT

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti, iloinen mieli tulee tästä.
  Kiitos kun olet mukana Penny Black and more haasteessa;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!