Lukijat

tiistai 2. helmikuuta 2016

Kimaltava Vintage Lady ja Tirilää lumisateessa

Allsorts Week 348  Bring on the Bling - Kimalletta kehiin
Happy Birthday
Ruusukäynnöstä alimmaisessa kuviopaperissa samoissa sinisen ja ruskean sävyissä kuin koko kortti. Pilkullinen ruskea toistaa leimakuvan pilkkuja.

Leimailin kuvan Versa Fine seepialla, joka kyllä luonnossa on lähempänä taustapaperin ruskeaa. Väritin tekstileikkeenkin ruskealla.

Katkaisin kolmioksi hauskan verkko-kukka-kuvion joka stanssattu kiiltelevästä sinisestä.Väritin leimakuvan kahdella sinisellä ProMarkerilla ja laitoin kimalletta rutkasti hiuskoriseeseen ja ohuelti jopa kasvoihin!
Glitter on Lady
***
Aamulla alkoi aikamoinen lumisade joka pelotti ainakin osan tanssijoista. Ei kuitenkaan meitä tanssihulluja :) Matkattiin kohti Tirilää ja sade loppuikin mukavasti ennenkuin autosta ulos!
 
Melko hyvin mahtui tanssimaan varsinkin taukomusiikin aikana. Saatiin niin tangot, valssit kuin rumbat ja chachatkin. Humpat sujuvasti bugilla tai fuskulla. Ainoa miinus tuli liian epätahtisesta hitaasta valssista, muuten orkesteri oli ajan tasalla.

Herkullisia voileipiä kahta sorttia ja pikkupullat vielä päälle kahviossa samaan hintaan ja kahvin kera, hyvässä seurassa. Mikäs sen mukavampaa! Kotimatka seesteisessä kelissä ja valoisan aikaan. Kyllä kevät alkaa olla jo melkein nurkan takana, niin valoisaa on vielä iltapäivänkin loppupuolella! Hyvä!

2 kommenttia:

 1. Great image and lovely colours and some great sparkle.
  Thank you for joining our 'Bling' challenge this week at Allsorts.

  Kath x

  VastaaPoista
 2. Upea leima, mistähän löytyisi? Todella tyylikäs kortti arvokkaalle naisihmiselle!
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts bling haasteeseemme;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!