Lukijat

perjantai 5. helmikuuta 2016

Hääparille sydämellisesti sekä eilistä ja tätä päivää

Inkspirational #101   Foto Inkspiration - Valokuvasta inspistä
Loving Couple
Kimaltavilla ruusuilla kuvioitu paperi alimmaisena. Siinä haasteen mukainen sana LOVE jo valmiina. Laitoin vain kiiltävästäa punaisesta paperista sille stanssatun raamin.

Lävistin sydämiä sydänkuvioisesta paperista riviksi oikealle reunalle joka muuten näytti liian tyhjältä. Hauska hääparikuva jossa mukana myös vieraita.
***
Eilinen meni yhdessä hujauksessa. Ensin matkasin Savonlinnaan junalla tapaamaan koulukaveriani. Kiertelimme vähän ympäriinsä mutta enimmäkseen juttelimme. Niin paljon ehtii tapahtua tapaamistemme välillä!

Sitten illaksi lähes suoraan junalta Särkisalmen Kisapirtille opettelemaan bugia. Siihen tulikin aika lailla mukavia uusia kommervenkkejä. Kunpa vain kaikki pysyisi mielessä - ja jaloissa :)

Sen verran pitkä ilta oli, etten enää edes avannut nettiä kotiin tultuani.

Tänään kotipäivä, eli olen ehtinyt pestä koneellisen vaatteita tuleviin koitoksiin, hakea puita huomiseksi tai sitä seuraavaksi lämmityskerraksi, lämmitin uunia ja pesinpä kylppärinkin joutessani.

Tiskikonekin lauloi ja nyt astioita taas kaapillinen käytettäväksi.

Ulkona lapioin lumia ovien edustoilta ja lakaisin rappuset. Satoi nimittäin heti aamusta sellaista mannaryynin kokoista sen verran tiuhaan, että kasaantui mukavasti. Sain siis järkevää ruumiillista työtäkin tälle päivälle ihan etsimättä :) Tykkään kolata mutta nykyään olen intoutunut lapioimaan lumia enimmäkseen.

Siksikin, ettei sitä ole paljoa tullut mutta myös siksi, että meillä on uusi erittäin kevyt lapio, jota heiluttelee mielikseen.

Ulos ei tällä kertaa pyykkejä voinut viedä kuivumaan lumisateen vuoksi vaan ripustelin niitä hengareihin ja kuivaustelineeseen ympäri huushollia. Alkavat olla jo kaikki kuivia. Märkä pyykki toimii samalla kosteuttajana lämmityksen kuivattamissa huoneissa.

Mukava viikonloppu alkamassa!

1 kommentti:

  1. Lovely wedding scene with a wonderful background - love the sparkly roses. Thank you for joining us at Inkspirational Challenges. Come back next time! Marina

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!