Lukijat

perjantai 12. helmikuuta 2016

Hääparille ja hitaasti hitaita ja tanssia

Everybody-Art-Challenge 355  Herz(en) - Heart(s) - Sydän/Sydämiä
For a Wedding Couple
Ruusuinen pohjapaperi toistaa punastuvaa teemaa värityksellään. Samaa punaa suttailin kaikkien kuvien reunoihinkin.
 
Kohokuvioin valkoisen paperin ja vetelin punaisella Mementolla kuvioita esille. Se on hääkakkukuvan alla. Samaa kuviointia myös sydämissä ja niihinkin punaista mutta myös aavistus mustaa.

Ruusukaaret kuten edellisen postauksen kortissa ProMarkereilla väritetty ja ääriviivoja noudattaen leikattuina. Tusseilla väritin myös hääkakun, senkin reunat  punaisella. Teksti leimattu suoraan korttiin.
***
Eilen illalla opeteltiin hitaita tansseja kuten blues ja hidas foksi. Aika lailla oli opittavaa jo aloitusjakson tunnilla. Jotenkuten pysyin mukana ihan alussa jatkoillakin mutta sitten meni kyllä lekkeriksi, jos ei ihan pelkästään minulla kuitenkaan. Tuntui, että vähän jokaisella oli jalat solmussa ja askelet karussa...

Ensi kertaa tuntui, että ei, en tätä opi ikinä! Suorastaan raivostuin itselleni ja jotenkuten menin loppuun asti takerrellen mutta kuitenkin. Moni muukin huokaili kotiin lähtiessä, kuinka vaikeita hitaat voivatkaan olla!

No siitä viisastuneena otin tänään itseäni niskasta kiinni ja käytin jokaisen mahdollisuuden tanssia hitaitakin! Kas kun tanssikansassa on aina muutama samalta kurssiltakin niin voi opetella ihan käytännössä mitä juuri oli opittu. Onneksi!

En nyt voi sanoa vieläkään osaavani kuin perusaskeleet jotakuinkin silloin tällöin mutta naurulla kuitattiin omat ja toistenkin virheet. Sitäpaitsi tanssiessahan saa toteuttaa itseään, joten ne 'virheaskeleet' olivatkin siis persoonallisuuden ilmauksia, eikö?

3 kommenttia:

 1. Sinä jos kuka osaat käyttää kohotaskuja; upea kokonaisuus jälleen!!
  Ja kiitos ihanista sanoistasi blogissani; lämmitti paljon mieltä... vaikken ole ikinä tehnyt yhtään ATC.tä, hih!!
  Ihnaa ystävänpäivää Sinulle!!

  VastaaPoista
 2. ihastuttavan kaunis ja herttainen kortti! hempeät värit ja upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Such a pretty card Loreal, a lovely design with such pretty colours........an adorable cake image with gorgeous details!!

  hugs
  Heather xx
  Thanks so much for joining us with Everybody Art Challenge

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!