Lukijat

maanantai 8. helmikuuta 2016

Äidinrakkautta ja jäinen piha

A Day for Daisies #140   All my Love - Rakkauteni
Mother and Child
Mikä voisikaan olla aidompaa rakkautta kuin äidin ja lapsen välinen? Ensi kertaa äidiksi tulleelle kortti A Day for Daisies digileimakuvalla jossa hellyttävä suukko lapsukaisen otsalle ja vielä sydämiäkin koristeina!

Leikkasin neliönmallisen kaarevareunaisen sinisen stanssatun paperin kahtia ja laitoin kolmiot kuvan nurkkien alle. Sen reunat kuten kaikki muutkin reunaosat käsittelin hinkkaamalla Mementon sinistä niihin.
 
Kaunis kukkakiekurakoriste ja kaksin kappalein tekstileikeittä.Värittelin kuvan hempeästi sinisillä ProMarkerin sävyillä. Alimmaisena kukikasta sinisävyistä paperia, onhan kyseessä poikavaaveli.
***
Piha on aikalailla kokonaan jääkenttänä, joten ulkoilu on melkoista seikkailua. Armaani ripotteli sinne tänne pihaan karheaa hiekkaa, mutta lehden hakeminen ison tien laidalta ja roskien vieminen mäen yli vievää polkua, oli kyllä tasapainotaiteilua siitä huolimattta. 

Selvisin pystyssä kommelluksitta.

Puitakin kävin hakemassa huomista varten ja täytin lintujen ruokintasankon. Se tyhjenee aika hitaasti nyt kun hanget mataloituvat ja linnut saavat talventöröttäjistä nokittua siemeniä lisäravinnokseen. Fasaaniparvikin on supistunut, ehkä kettupesueen ansiosta, kolmeen yksilöön.

Hyvää aikaa kortteiluun on siis ollut riittävästi. Tein tilauskortin valmiiksi ja pari haastekorttia tulevia kiireitä ajatellen. Huomenna on tulossa oikein maratonitanssipäivä. Menemme ensin Tirilään ja sieltä Töllille, joten kotiin vasta yön jo alkaessa! 

Toivottelenkin nyt kun vielä ehdin Oikein mukavaa Laskiaistiistaita!

5 kommenttia:

 1. Koskettavan kaunis toteutus tästä yhdestä leimastani!!
  Olet taitava suunnittelija!!

  VastaaPoista
 2. erittäin kaunis ja suloinen kortti! meillä on jäät ja lumet sulanut pois jo aikaa sitten, nytten tulee vettä ja kuraa on joka paikassa...

  VastaaPoista
 3. I love the blue shades! Thanks for joining us for our challenge over at A Day for Daisies = we'd love to see you again soon!
  love
  Jen Leeflang
  ADFD DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!