Lukijat

lauantai 16. tammikuuta 2016

Ystävyyttä ja paukkupakkastakin

P*skarteluhaaste #35   Bingorivini: Toistoa - Ei kuviopaperia - Vaalean punaista
Friendship
Kohokuvioin valkoisen paperin kuvan taakse lautaviilukuviolla ja hankasin kuviota esiin mustalla. Alimmaisena raamin tapaan harmaata kirjekuoren sisustaa.
 
Toistona omenankukkaleimakuvia neljä kappaletta aseteltuina kohotarroilla hiukan toistensa päälle. Vaaleanpunaista kukkasissa ja kuvassa siellä täällä pikkuisen.
 
Ja kuten kuvassa lukee toivotan kaikille : 'Olkoon jokaisessa päivässäsi rakkautta'
***
Heräsimme kauhistuttaviin pakkaslukemiin:31 astetta miinusta!!! Siis Siperiaanko ollaan muutettu vai mitä? Tukeva pekoni-muna aamiainen oli siis tarpeen jos edes ajattelimme mennä ulos mokomaan arktiseen ilmastoon...

Odottelimme aikamme ja laskihan se vai nousiko? kuinka se pakkanen nyt toimiikaan elohopeamitttarissa, mutta kuitenkin, nyt 'enää' 24 astetta pakkasta. Hassua kyllä tuntuu melkein vähältä...

Puita on työnnelty uuniin kamalia määriä ja yhtä kamalia määriä on hellan päällä odottelemassa seuraavaa lämmityskertaa, eli huomista.

Lisäpattereita ei ole haettu aitasta sisään vaan kun vilpoisalta tuntuu istuksia koneen äärellä, laitamme lisää vaatetta päälle. Onneksi olen maailman kuumin tyyppi, ainakin mitä omaan lämpötilaan tulee :) Istun nytkin ohutolkaiminen kesäimekkonen yllä eikä palele yhtään.

Tykkään olla kotosalla vähissä hyntteissä. Vaatteiden päälle turaaminen on minulle kauhistus. Miten hommia voisi tehdä jos päällä on paljon vaatetta?

Täytyy kyllä myöntää, että vaikka varpaani eivät ole palelevaisia nekään, on useimmiten jalassa kuitenkin villasukat tai kuten nyt, puuvillasukat. Hyvin harvoin tepsuttelen paljain jaloin sisällä.

1 kommentti:

  1. Kaunis kortti:) Ihanan keväinen fiilis, vaikka ulkona pakkanen paukkuukin,..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!