Lukijat

tiistai 19. tammikuuta 2016

Ystävälle kahvilakortti

I Love ProMarkers #300   Something New - Jotain uutta
For a Friend
 Stamps are new from Cardmaking Magasin
Ystävänpäivä lähestyy ja kortteja siihen tarvitaan. Uusimman kortteilulehden kylkiäisenä tuli pitsikuvioisten papereiden lisäksi myös kahvila leimasimia. Ne uutta tässä kortissa.

Monesti ystävien kanssa kahvitellaan jossain konditoria-kahvilassa leivoksen tai kakkupalan kera, joten sopinee muillekin kuin minulle tälläinen kahvila-kortti :)

Ruusuinen taustapaperi ja samasta lehtiöstä pilkullinen vaaleanpunainenkin josta tein raamit tekstille ja kuville. Värittelin ProMarkereilla. Leikkasin kuviosaksilla nurkat mukaillen kahvila-leimakuvan kulmia.

ProMarkers: Pastel Pink, Blossom, Rose Pink, Lime Zest
***
Ohutta, pehmoista, höyhenen kevyttä lunta oli satanut rappusille yön aikan. Hiukan leijui vielä aamiaisenkin aikaan. Kävimme kaupassa ja samalla laitoin postiin kortteja ja hain kirjastosta kolme kirjaa. Nyt on taas hauskaa lukemista!

Armaani ajeli lumilingolla puhtaaksi pihan ja tiet.

Minä tein innolla kortteja huomiseksi vietäväksi korttilaatikkoon kun menen kampaajalle kaunistumaan. 

Paistoin uunissa lohipalaset meille ruuaksi ihan naturelleina. Lisänä armaalleni kermaperunoita ja minulle juureskuutioita. Iltapäiväkahville paistui samalla lämpimällä pikkupitsoja, joita olin ostanut joskus ja unohtanut pakastimeen. Hyviä olivat ja jokunen jäi vielä iltakahvillekin!

Pakkasaikaan tulee herkuteltua tavallistakin enemmän :)

TVtä katsellessa mumsin pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita. Ne ovat sekä herkullisia, että terveellisiä. Hyvä yhdistelmä! Yritän vierottaa itseäni suklaasta. Sitä tuli syötyä aika lailla paljon joulun aikaan ja vielä uuden vuoden puolellekin.

Eipä muuten haittaisi mutta kun toisille tulee kasvoihin näppylöitä rasvasta, minulle mokomat alkavat kukkia takamuksessa!!! Onko kukaan koko maailmassa mokomaa kuullut (toivon mukaan ei nähnyt. sillä näyttävät tosi karseilta...)...

2 kommenttia:

  1. Upea kortti.

    Minä jäädyn täällä. Meillä oli 31.5 astetta pakkasta

    VastaaPoista
  2. This is gorgeous, love the beautiful image and all the detail on your card. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!