Lukijat

lauantai 30. tammikuuta 2016

Yksi ruusu Äidille ja menojalka vipattaa

Passion for ProMarkers Week 330   Clean & Simple (CAS) - Yksinkertaisesti
For Dear Mother
Käytin kahta eri valkoista paperia, alimmainen siniseen vivahtava, ruusun alla kellertävään.  Sitä keltaisempaa kohokuvioin salmiakkikuviolla. Leimailin ruusun, väritin ProMarkereilla ja leikkelin sen ääriviivoja myöten.

Stanssasin raamina olevasta vihreästä paperista salmiakkikuvioisen ristikon kukan alle ja kohotin kukkasen kohotarroilla irti alustasta. Tekstileike: Äidille
***
Aurinkoinen ja tuulinen päivä. Myrskystä ei toki tietoakaan, hyvä niin! Tälläiset, jo keväisen tuntuiset päivä,t ovat minun mieleisiäni kelejä :)

Armaani kävi kuuntelemassa mitä uutta tietoa on paikallisesta valokaapelista. Sellainen on tulossa pikapuoliin ainakin muutamiin kiinteistöihin keskustassa. Hän sai käydä samalla reissulla ihan itsekseen kaupassa ja hämmästytti varmaan itsensäkin kun osasi tuoda aivan hurjan hyviä ostoksia.

Puhumattakaan kylkiäisistä!

Kun sukulaisen pakastin oli sanonut sopimuksen irt,i piti sisältö saada pikaisesti jonnekin. Osa saapui kassissa meillekin. Nyt pakastimemme pullistelee entisestään vaikka sen pitäisi alkaa tyhjentymään!!!

Vaan eiköhän marjoille aina ole jotain käyttöä...

Sillä aikaa sain imuroitua koko huushollin ja kasteltua kukkaset. Kaikenlaista pikkupuuhaa löytyy varmaan joka huushollista jos vain aikaa ja tarmoa riittää. Minulle kotityöt ovat oivallista lämmittelyä tanssipäivänä, jos ei lumitöitä ole.

Illalla Simpeleen Nuorisoseuran talolla esiintyy uusi paikallinen yhtye Jani ja Joutilaat joten sinne sankoin joukoin toivon mukaan muutkin kuin minä hoksaavat saapua tanssimaan.

5 kommenttia:

 1. Beautiful card, very traditional rose. Good luck with this week Passion for Promarkers, CAS challenge. Guest DT| Huny

  VastaaPoista
 2. Beautiful card Mervi. I love the image you've used and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP for our 'clean & simple' challenge. Hugs, Denise (I apologise for my late comment) x

  VastaaPoista
 3. What a pretty card. So simple & elegant. Thanks for joining us at Passion For Promarkers. Apologies for being a little late. It's been a busy week!
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!