Lukijat

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vintage tyttönen kukkien keskellä kimallellen

Allsorts Week 346   Girly and Sparky - Tyttömäistä ja kimaltavaa
Vintage Girl with Flowers and Glitter
Lähikuvastakaan ei kovin hyvin kimallus näy mutta sitä laitoin kosolti sekä tyttösen vaatteisiin, hiuksiin, että kukkasiinkin.

Alla kukkainen paperi johon vielä lisäsin kukkia vähän joka puolelle. Itse kuva on nettilöytö ja siihen lisäilin väriäkin. Tosin sekään ei kuvista oikein välity. Harmittaa tämä oma taitamattomuus mutta ainahan osasyyksi voi sanoa talvipäivän harmauden...
***
Kampaajalla kaunistumassa. Sainpa ostettua sieltä kiiltosuihketta jonka pitäisi estää hiusten sähköistyminen! Pakkasilma kun saa ohuet hiukseni suorastaan lennokkaiksi heti kun niitä yrittää kammata :(

Ainakin kotimatkan ajan pysyivät kiltisti ruodusaa :)

Muutama korttitilaus kotiinviemisinä. Ja korttilaatikko läpi katsottuna, että tiedän mitä on mennyt ja mitä pitää tehdä lisää. Ikävä kyllä näin kevään lähestyessä alkaa aina tulla tarvetta surukorteille. Niitä oli enää yksi jäljellä.
 
Aurinko paistoi jälleen huikaisevan siniseltä taivaalta ja puut näyttävät aina vaan upeilta lumikuorrutuksessaan. Autosta tai keittiän ikkunasta katselee ihan mielissään maisemia. Vaan jos ulos on mentävä, ei siellä kauaa pysty olemaan. Pakkanen paukkuu jälleen ja aina vaan kamalissa lukemissa.

3 kommenttia:

  1. Ihana on kortti ja kauniit kimalluksetkin.
    Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista
  2. Eksyin blogiisi ekan kerran, mutta en varmasti viimeistä kertaa! Tervetuloa kylään minun blogiin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!