Lukijat

tiistai 26. tammikuuta 2016

Vintage neito Valentiinuksen kortissa ja Teboilia

Allsorts Week 347   Valentines Day - Ystävänpäivä
Be My Valentine - Ystävänpäiväkortti omalle rakkaalle
Kaunis neitokuva aidontuntuista Vintagea, sai tekstin kuvankäsittelyn yhteydessä. Pohjapaperi kukkineen ihan alimmaiseksi ja toinen sen päälle. Kiekurakoristeen pintaan painelin mustalla Versa Fine leimasimella.

Aaltoilevat reunuslistat, sydämet ja rusetti valmiita leikkeitä, kuin myös nappikoristeet. Kuvan reunat leikkelin kuviosaksilla vanhan valkuvan reunuksen tapaan.
***
Sadetta saatiin tänään kaikissa olomuodoissaan. Aamulla mannaryynin kokoisia ja mallisia pakkaspallosia, päivemmällä jo räntälämpäreitä viskoi. Iltapäivällä silkkaa sadetta. Juuri nyt ei sada yhtään minkäänlaista mitään.

Aika pöpperöiseksi muuttuivat tiet ja liukkaiksikin. Kävimme kaupasta ruokaa hakemassa ja toisesta osia moottorisahaan. Nyt alkaisivat säät olla suotuisia ulkotöille ja armaani mieli palaa  koivujen kimppuun jotka kaadettiin edellisen myrskyn edellä.
 
Aika lailla rapsuttamista ja lakaisua sai tehdä, ennenkuin auton ikkunat oli saatu puhtaiksi, kun läksin Teboilille tanssimaan! Tiukkaan oli jäätynyt loskalumi paksuksi rypyliääksi kerrokseksi varsinkin tuulilasiin. Ei kovin lukuisa tnssiporukka mutta sitä hauskempia tyyppejäpaikalla :) Mukavaa oli ja tasaparitkin, joten kaikki saivat tanssia kyllikseen.

Erityisen hyvä yhden miehen orkesteri soitti harmonikkaa taidolla ja tunteella ja lauloi miellyttävällä matalalla äänellä. Jäin kaipaamaan tosin reippaampia bugeja ja fuskuja, eikä edes chachata soitettu mutta tangoja, valsseja ja humpaakin sitä enemmän, joten en ehtinyt kovin kaipailemaan muuta...
 
Armaani puhdisti tiet ja pihan lingolla ja nyt on helppo tulla, ainakin meille!

3 kommenttia:

 1. Ihanaisen kortin saa valittusi! Meillä se on myös kihlapäivä.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen;-))m

  VastaaPoista
 2. This is a very beautiful card, thanks for joining us at Allsorts xxx

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining Allsorts challenge with this great entry, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!