Lukijat

perjantai 29. tammikuuta 2016

Valmistuneelle kortti ja onnellista elämää

Everybody-Art-Challenge 363   Rezept:3 Papiere, Text, 3 Blumen - Recipe:3 Paper, Text, 3 Flowers - Resepti:3 paperia, teksti, 3 kukkaa 
Congrats!
Erilaisista koulutuksista valmistuu pitkin vuotta nuoria ja vanhempiakin opiskelijoita. Tämä kortti miespuoliselle valmistuneelle.
 
Leikkelin tekstejä yhdestä kuviopaperista ja sitten vasta hoksasin, ettei se näytä paperilta. Kas kun kortissa piti olla kolme paperia! Tein sitten muutoksen alkuperäiseen suunnitelmaan ja laitoin vielä yhtä kuviopaperia, jossa harmaata, kuten leikatussa tekstissäkin.

Kolmeksi lasken kukkaset, vaikka valkoisten alla onkin vielä toiset. Vihreää löytyy niin alimmasta paperista kuin kukkien alla olevista kukistakin. Keskustoina puolihelmet.
***
Parin asteen pakkanenkin voi tuntua aika vilpoisalta jos ulos menee mekkosillaan, vain lyhyt ohut takki harteillaan :) Minä kun unohdin tarkistaa lintujen ruokintasankon, niin en viitsinyt uudelleen pukea ulkovaatteita, vaan lähes niine hyvineni painelin ulos.

Eipä siinä kauan aikaa mennyt. Täytin sankon ja sitten kipin kapin sisälle lämpimään takaisin.
 
Punatulkkujen pikkuinen parvi on uskollisesti käynyt ruokintapaikalla talitinttien ja varpusten lisänä. Pari fasaaniurosta, tikka ja närhipariskunta, siinä meidän silmiemme ilo, kun ulos katsoo keittiön ikkunasta!
 
Viikonloppu alkamassa, vaikka eipä se paljoa eroa eläkeläisen elämässä muusta viikosta. Toki sen verran kuitenkin, että armaani joka keittää kaurapuuron arkiaamuisin, tekee viikonloppuna munakkaat meille toisena ja pekoni, muna-aamiaisen toisena päivänä.
 
Joskus juhlistamme viikonlopun alkua tai viikonloppua lasillisella kahvilikööriäkin! Hurjaa elämää siis :)
 
Vaan minusta juuri se, ettei tapahdu mitään mullistavaa on juuri sitä parasta elämää. Ennalta-arvattavuus ja jatkuvuus tuo turvallisen tunteen ja voi vain nauttia olemisestaan, elämästään ja armaastaan. Se jos mikä on onnea!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!