Lukijat

perjantai 8. tammikuuta 2016

Välillä tajunnanvirtaa ja pahaa soppaakin

Time after Time I hope it's Summer
Jehkottaren haaste on kolme osainen, eli inspiskuva, teksti ja luonnos. Saa tehdä vaikka kaikista tai jostain niistä mitä mieleen juolahtaa! 

Ja tälläistä siis minun mieleeni juolahti...
 
En pysty selittämään miksi juuri nämä kuvat halusivat korttiin ja juuri näin laitettuan joten tämä kortti jos mikä on tajunnanvirtaa.

.... ainakin siinä on kesä josta haaveilen...
***
Parikkalassa ja Simpeleellä kaupoissa ja Kirjastossakin pistäydyin hakemassa tilaamani kirjan. Pankkikin piti ryöstää matkalla, sillä käteinen on jotenkin päässyt lopahtamaan.

Monen monilla kasseilla lastattuna kotiin ja testaamaan uutukaista maa-artisokka sosetta joka oli pakattu makkaranmalliseksi. Ideana oli tehdä keitto näkkärin kanssa nautittavaksi.

Luovaa ajattelua käyttäen lisäsin soseeseen kanalientä jota oli jäänyt sopivasti pari desiä ja kun keitto kuumeni kiehuvaksi, lorautin vielä desin tai liekö mennyt vähän reilumminkin, juustokermaa. Minun suussani keitto maistui kerrassaan oivalliselta ja innolla tarjoilin armaalleni.

Hänen suussaan se maistui pahalle!

Kohteliaana miehenä hän söi lautasellisen kyllä mutta lisää ei tietenkään halunnut... Minulle jäi siis vielä toiseksikin kerraksi lämmitettävää, mikä on kyllä ihan hyvä juttu. Niin sitä on erilaiset maut vaikka luulin tietäväni hänenkin sopasta pitävän. Ja tottakai hän yleensä ottaen keitoksistani pitää, joskaan en ikinä ole edes kuvitellut olevani mikään hyvä, en edes kohtalainen kokki.

Ei siis tarvitse toiste ostaa maa-artisokkasosetta ainakaan.

4 kommenttia:

 1. Kesää tässä alkaa olla ikävä näillä paukkupakkasilla. Onpa jännä keitto, en ole kokeillut. Uskaltaisiko edes:D

  VastaaPoista
 2. Ihana "leiskamainen" kortti - miten saitkin korttikokoon mahtumaan noin paljon. Upea!! Tykkään!!
  Vai maa-artisokkaa valmiina soseena??
  Työläs alusta saakka laittaa... käytän kyllä säännöllisesti, joten tuo olisi iso apu.
  Kenen valmistajan?
  Täytyy tytkailla mut ei ole kyllä osnut silmään, bataattisose kylläkin - siitä tulee ihana keitto vastaavalla ohjeella... kasvislinetä ja sit olen sulattanut Koskenlaskijaa joukkoon.... nam... myös perheemme miehille!!

  VastaaPoista
 3. Oih. On runsas kuva, mutta silti kaikki niin sulassa sovussa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!