Lukijat

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Teksti pääosassa kortissa ja Kesälahtea

Everybody-Art-Challenge 351   Text als Motiv - Text is the Motiv - Teksti aiheena
Kiitos kun olet olemassa
Glitter and Embossing, Silver Frame
Kimallusta ja kohokuviointia. Hopeaa kehyksessä.
 
Ruusuinen taustapaperi ei muuta koristusta kaivannut. Pääosassa kun piti olla tekstin, se sopi oikein hyvin.Stanssasin kehyksen ja jätin jälleen keskuspalasen paikoilleen. Sitä kohokuvioin kiekuroilla reunoista. Leimailin tekstin ja neljä sydäntä.

Lisäsin kimallusta. Hopeatussilla väritin raamiosan.
***
Kaunis, aurinkoinen päivä! Maisemat kuin postikortissa kun yöllä oli satanut ohuen kerroksen pakkaslunta kaiken ylle. Joka paikka kimalsi ja säkenöi. Harmi kun sitä ei saa näkymään valokuvassa!

Fasaaniuroskin uskaltautui ruokintapaikalle. Eilen sitä ei näkynyt. Upottava paksu lumi kyllä sitä hämmensi aika lailla ja vaikeutti totta kai raskaan linnun liikkumista.
Tänään matkattiin Kesälahdelle tanssimaan. Ei kovin paljoa ollut tanssijoita paikalla ja nekin melkein kaikki pariskuntia. Meitä yksittäisiä naisia kolme enemmän kuin yksittäisiä miehiä joten pahalta näytti alkuasetelma.

Onneksi sentään osaan tanssia 'akkaparillakin' ja se pelasti ensimmäisen valssin. Sitten sanikin jo muitakin tanssittajia. Muutama pariskunnan puoliskokin uskaltautui hakemaan, joten nou hätä!

Loppujen lopuksi ihan mukava iltapäivätuokio tanssin merkeissä :)

Pimeä alkoi laskeutua kotimatkalla ja kotiin ihan illassa. Puolikas kuuta valaisi mukavasti lumen lisäksi ja maailma näytti yhä vain kauniilta!

1 kommentti:

  1. Kaunis kortti. Meillä on ollut viikon verran fasaanineiti ruokintapaikalla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!