Lukijat

tiistai 5. tammikuuta 2016

Talvisia puita pastellisti melkein ja kotoilua

Winter Trees
Hiukan erilaisia talvipuita. Kuva on kirjepaperista. Leikattu kolmeen osaan kuten haastemallissa. Olen monesti käyttänyt näitä puita sisäsivujen koristuksena mutta nyt pääsivät ihan etusivulle :)
Kaunis paperi innoitti liimailemaan lisääkin hiutaleita. Kun nyt omistan ison hiutalestanssin joka samalla myös kuvioi, pitihän niitä laittaa esille ja jokunen pikkuinen lävistetty myös.
Kuvan alla palanen tummansinistä taivasta lehtileikkeestä. Siinä valkoisia pallomaisia lumihiutaleita leijailee taivaalta, vaikka kuvassa sitä tuskin erottaa. Kolmen palasen alla hileverkkopalanen mallin mukaisesti.
***
Lämpimikseni kävin puuliiterissä lähes mahdottoman tehtävän eteen. Piti päästä koivuhalkojen luokse. Esteenä valtava kasa isoja rullattuja muoveja ja sekalaista kamaa jolle ei muualta ole siihen hätään paikkaa löytynyt ja ovat sitten jämähtäneet pinoon muun kaman mukaan...
Hiki siinä tuli vaikka ulkona paukkuu pakkanen!
Sain kuin sainkin sen verran koloa, että toinen jalka mahtuu muutaman tavaran päälle jolle nousten ylsin koivuhalokasan reunaan. Sitten vaan hallittu nykäisy ja halot rymistelivät lähemmäs minua melkein sinne mihin halusin...
Kannoin kaksi sylystä ja kahdet kantokassilliset sisälle.
Nyt on mistä ottaa kun huomenna uunia taas lämmitetään. Nyt hyvällä (teko)syyllä voidaan laiskotella kotosalla kun ulkona tuulee ja on pakkasta.

2 kommenttia:

  1. Oh so pretty, love the suttle stamping. Thanks for playing along at Sketch Saturday this week. Happy New Year!

    VastaaPoista
  2. Lovely card. Thanks so much for playing along with us at Sketch Saturday. Gale DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!