Lukijat

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Siili tuo kukkia ja lumimyräkän seurauksia

Penny Black Saturday Challenge January   Anything Goes - Kaikki käy
Ystävälle
Juuri kun joulusta on muisto vain, alkavat ajatukset askarrella jo helmikuussa ja Ystävänpäivässä. Siihen on jo jokunen kortti valmiina. Tässä yksi viritelmä, vai olisiko sentään väritelmä :)
 
Taustalla kimaltavaa kuviopaperia. Siitä otin värejä myös leimakuvaan. Harmaata, vaaleanpunaista ja valkoista. Tekstileimasin ei ole Penny Blackin mutta siili kukkasineen on. Myös sydän leimakuva taisi olla kylkiäisleimoja, jonkun askartelulehden mukana tullut.
 
Värittelin niin siilikuvaa kuin hiukan tekstiä ja sydäntäkin ProMarker tusseilla.
***
Eilen alkanut, yön yli ja jopa tämänkin päivän jatkunut lumisade sai aikaan kinoksia ja melkein lumidyynejäkin joka puolelle. Autokin oli lamppuja myöten kinokseen hukkuneena kun aamulla ulos katsoin!

Onneksi armaani kaukaa viisaana laittoi traktoriin ja kuukausia sitten lumilingon valmiiksi. Nyt sille tuli tositoimikäyttöä! Jo eilen iltapäivällä alkoi auraus ja tänään sitten loput omasta pihasta, koivukujasta tielle ja jopa naapurinkin tie on nyt jotakuinkin kinokseton.

Minun tehtäväkseni jäi pelastaa lintujen ruokintapaikka kinosten sisältä, puhdistaa tiet aitoille ja liiterille ja latoon ja laitoinpa pikkuisen kapoisen tien ulkopistorasioiden luoksekin, niitä on talon seinässä parissakin kohtaa.

Hikihän siinä hommassa tuli mutta sormet meinasivat kohmettua vaikka olin pukenut karvasisustaiset rukkset käsiin, eivätkä sormeni ole kovin herkästi palelevaiset. Vaan kun lumikolan ja laipon kahvaa tarpeeksi kauan pakkasessa puristaa alkaa kyllä viluttaa sormiparkoja itse kullakin.

Kävin puitakin hakemassa vaikka tänään jätän lämmittämisen väliin. Huusholli on niin lämmin monen päivän peräkkäisestä lämmittämisestä. Ovatpahan valmiina ja huoneenlämpöisinä sitten kun niitä tarvitaan.

Onneksi huomenna on luvassa lumisateeton päivä!...vaikkakin  pidän tosi paljon lumitöistä...

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Minä myös tykkään tehdä lumitöitä ja kahtena päivänä niitä on nyt saanutkin tehdä. Eipähän tarvitse erikseen lenkille lähteä.

  VastaaPoista
 2. Thanks so much for sharing with us at Penny Black Saturday Challenge!
  Loreal...this is just oh so fun...wish I could read about it...maybe you could add a translator widget...O
  LOL unless you have one and I can't read it!!!

  ♥ Sue Kment

  VastaaPoista
 3. So cute! Hope that hedgie makes it in time!
  Thanks for playing at the Penny Black Saturday Challenge!
  Don't forget to stop by tomorrow to check out our next fun challenge, and see if you're a lucky winner!
  Helen x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!