Lukijat

lauantai 23. tammikuuta 2016

Ruusuja Valmistuneelle

P*skarteluhaaste #306   Taskukortti - Pocket Card
Roses
Monesti kun kopiokoneesta alkaa musteet olla loppumaisillaan, saan tehtyä parhaat kuvat. Tästä esimerkkinä taustapaperi jossa nuottiviivoja. Alkuperäinen paperi oli aika tumma lila väriltään mutta kun sininen alkoi olla lopullaan sain näin hennon punerruksen!
 
Hiukan myöhemmin otin kopion netistä löytämästäni ruusukuvasta ja siitä tuli suorastaan yliveto väriltään, vai mitä sanotte? Alkuperäisessä kuvassa punaisia ruusuja!!!
 
Netistä löysin myös taskuun ruusujen taakse sujauttamani kukkakuvioisen lappusen johon tein tekstin tekstinkäsittelyllä. Lappuseen jäi tilaa kirjoitella viesti/runo/sitaatti tai mitä nyt kukakin haluaa.
 
Salmiakkikuvioiset stanssaukset tein uusimmalla voitoksi saamallani Marinne Design stanssilla. Lisää sitä samaa on tulossa vielä ainakin kortin tai parin verran. Voittoon kuului myös samakuvioinen kohokuviointikansio jota en ole vielä ehtinyt kokeilemaan ja leimasin, joka myös odottelee käyttöä.
***
Vihdoinkin sää alkaa olla niissä lukemissa joita minä voin pitää siedettävinä, eli lähentelee kymmentä miinusta! Ihmeiden ihme alkaa siis olla totta. Eilen alkoi lämpeneminen ja aamulla oli vain 12 miinusta.
 
Tosin en vielä kovin kummoisesti ulkoillut, olen jo niin tottunut sisällä oloon mutta kuitenkin huomasin, kuinka mukava oli kävellä rauhallisesti roskikselle ja puuliiteriin, kun ei kylmän takia tarvinnut hätäiseen kipaista sisään ja ulos.
 
Armaani ajeli jäällä mönkijällä ihan vaan ilokseen kun voi olla ulkona!
 
Olen kortteillut oikein sydämen kyllyydestä, näillä pakkasilla kun ei kovin paljoa muuta toki voinut tehdäkään. No kirjoja on tullut luettua aika monta ja ristikkolehtiä kuluu pikavauhtia, aina kaupassa käydessä ostamme lisää!   

Ja onhan tanssiharrastuskin ollut sentään mahdollista, säästä huolimatta.

Kiva kuitenkin, että pahin pakkkaskausi lienee nyt takanapäin ja voimme huokaista syvään ja kiitollisina. Kyllä talvikin menettelee jos voi olla ulkosalla palelluttamatta kasvojaan. 
 
Tosin en panisi pahakseni, vaikka koko talvi unohdettaisiin kokonaan tai, että kevät alkaisi toden teolla jo huomenna!

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!