Lukijat

tiistai 12. tammikuuta 2016

Ruusu koukeroraamissa ja tansseja tuiskua uhmaten

Allsorts Week 345   Ribbon and Lace - Nauhaa ja pitsiä
A Rose for You
Pitsiä löytyy taustapaperista, lienee sallittua sekin? Ja aika pitsimäinen on tuo raamikin, eikö vain? Se on uusimpia stanssejani.  Kimallutin sen komeasti vaikka se ei kuvasta näykään.

Luottoruusuni pääsi jälleen esille ääriviivoja myötäillen leikattuna. Laitoin hopeisen nauhan rusetteineen haasteen mukaan. Tosin nauha rusetteineen, on sekin vain kuva. Löysin sen jostain mainoksesta!
***
'Lunta tulvillaan on raikas talvisää' voisi laulella kovaa ja korkealta! Pakkasen lauhtuminen jatkuu aina vaan, nyt tuskin kymmentäkään mutta jo yöllä tuuli ulvoi ja kolisteli välillä aika lailla.

Päivän mittaan tuulenpuuskat yltyivät ja lunta alkoi sadella puolilta päivin. Pikkuisen jännitystä saatiin jo aamupäivällä, kun vieras mönkijä ajeli pihalle ja pari haalaripukuista miehenpuolta käveli kirsikkapensaidemme ympärillä tiiraillen sähkölankoihin päin.

Armaani meni katsomaan ja kyselemään millä asioilla liikuttiin. Sähköyhtiön miehiä olivat ja varautumassa myräkkään joka oli tulossa.

Kävivät yhdessä katselemassa puita jotka lähellä linjaa ja sopivat kaadettavista. Iltapäivän alussa alkoikin puuta mennä nurin oikein tosissaan. Nyt näkyy aivan liian paljon  minun mielestäni ja pelottaa jo valmiiksi, miten paljon paremmin tuulet pääsevät temmeltämään kun puut poissa estämästä!

Armaalleni on nyt sitten hommia kun puut on oksittava ja pienittävä ja haloiksi hakattava!

Mutta vasta kun tämä hurja myräkkä on ohi. Nyt sataa solkenaan ja kun ajelimme nimipäiväkahveille iltapäivästä oli maisema jo melkomoisen lumikinoksinen. Parissa tunnissa auton pälle kinostui kuusisenttinen kerros!

Lumimyräkkää uhmaten ajelimme Teboilille, jonne olin menossa tanssimaan. Vain kourallinen muita rohkeita paikalla joten hyvin mahduimme jenkkaakin hyppäämään. Ei tarvinnut edes varoa törmäävänsä! Kerrankin!!

Lähes tasaparitkin joten jokainen pääsi tanssimaan.

Kotimatka aikamoisessa myräkässä hiukan jännitti mutta sujui kommelluksitta. Armaani oli ajanut pihan ja tien puhtaaksi joten vasta ovelle meno oli hangessa rämpimistä.

Nyt väsyneenä mutta onnellisena joutaa nettinmaailman ihmeisiin :)

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.

  Meilläkin oli eilen kamala tuuli ja lumipyry. Ihana tuo tanssiharrastuksesi.

  VastaaPoista
 2. Upea ruusu ja kaunis väritys, hienot raamit.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen kauniilla kortillasi;-))m

  VastaaPoista
 3. Lovely card, l like the lacey paper.
  Thank you for sharing at Allsorts 'Ribbon & Lace' challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!