Lukijat

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Rakkaalle Ystävälle sydämellisesti ja kiirustakin

P*skarteluhaaste # 307  Pammu: Luonnos
Love You
Hauska kuvioitu taustapaperi sai minut intoutumaan tekemään ystiskortin rakkaalle ystävälle. Stanssattu sydän ja toinen sen päälle leimattu Love-tekstin kera. Sen reunukset leikkasin kuviosaksilla.
 
Pikkuruiset laulavaiset tipuset leimailin vastaostamallani leimasimella, värittelin ProMarkereilla punaiset osiot ja valkealla geelikynällä hiukan valkoista jokaiseen, että sopisi noihin pohjapaperin roikkuviin sydämiin.

Punaista väriä laitoin pariin Loveenkin :)
***
Taas kiireinen päiväpostaus, kun pitää ehtiä laittautumaan Töllin tansseihin! Ne alkavat tosin vasta viideltä mutta matkaan menee aikaa ja sitä ennen on lipun hintaan kuuluva tunnin tanssiopetus. Tällä kertaa opitaan Blues-askelia!

Siispä ehdin juuri ja juuri toisella silmällä vilkuilla hiihtoja ruuanlaiton ja kotitöiden lomassa, pikaisesti kahvitella, käydä suihkussa ja kohta onkin aika valmistautua lähtöön.

Yhtä mukavia kiireitä kaikille toivotllen!

2 kommenttia:

  1. Oi olet tehnyt vaikka mitä, hienoja kortteja. Olen ollut tosi laiska vilkuilemaan muiden blogeja, kiva kun edes komentilla muistutat minua aina välillä:-) Odotellaan kevättä, täällä taitaa luntakin olla vain 10cm ja uskomattoman liukasta!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!