Lukijat

perjantai 22. tammikuuta 2016

Neito niityllä, ruusujakin ja jopa siivousta

Butterfly Challenge January #46   I is for Inks - Käytä musteita värittämiseen
Fairytale Girl on the Meadow
Embossed Background,  the Main Picture and Butterflies coloured with Memento Inks

Hankasin Mementon silmämusteilla taustan kohokuvioidut ruusut, lävistetyt perhoset ja myös pääkuvan satuneitosen kukkaniityllä.

Raamitus koko kortille tummanruskealla ja samanvärisiä ovat myös puiolihelmet nurkissa ja perhosten selässä.
***
Laiska päivä muuten paitsi aloitus :) Aamiaisen ja aamulehtien lukemisen jälkeen laitoin tulet uuniin ja aloin siivota! Kovin usein ei todellakaan siivousinto iske juuri perjantaina joka monille on se ainoa oikea siivouspäivä!

Nyt se sitten tapahtui. Lähinnä kylläkin siksi, että olin aikonut siivota lauantaina ja perjantai oli tarkoitettu kauppapäivksi mutta aamun kova pakkanen sai meidät muuttamaan suunnitelmat päinvastaisiksi, eli menemmekin kaupaan huomenna. Siispä kokonainen päivä oli aikaa tehdä jotain aikaavievää.

Imuroin ja pesin lattioita pitkästä aikaa. Monesti siivoukseni kattaa vain imuroinnin ja satunnaisen pölyjen pyyhkimisen. Päivittäin joudun kyllä lakaisemaan uunipuista karisevat roskat ja kenkien mukana tulevan hiekan mutta muuten siivous jää kuten sanoin, satunnaiseksi.

Nyt näyttää mukavan siistiltä. Tosin ei kaksi aikuista kummoista sotkua saa aikaan, joten kovin suuri ei muutos sentään ole :)

Kylpyhuonetta siivoan useammin, lähes päivittäin. En ole aivan bakteerikammoinen mutta aina kotiin tullessa pesen kädet ja vieraaseen paikkaan mennessä myös jos mahdollista, etten siirtele omia mahdollisia pasiliskoja toisille ja päinvastoin.

Myös ovenkahvoja ja hanoja putsailen aina ohimennessä samasta syystä, siis kotosalla, en sentään - ainakaan vielä  - ole alkanut harrastamaan sitä kylässä :)

Varsinkin näin flunssa-aikaan olen tarkka omista käsistäni. 

En ole koskaan ottanut flunssarokotetta, enkä ainakaan vielä koskaan ole flunssaa sairastanut. Kiitos lienee korvessa asumisenkin, kas kun täällä saa olla ihan omassa rauhasaan... Luulisi muuten, että tälläiset kovat pakkaset nujertavat pahimmankin pasiliskon!!!

2 kommenttia:

  1. Kaunis, kiva tuo kohokuvioitu ruusukehys.

    VastaaPoista
  2. This is fabulous. I love your inked image. The colours are my favourites. Thankyou for fluttering by my inky challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!