Lukijat

torstai 7. tammikuuta 2016

Marilyn, tähdet ja oppimista

Passion for  ProMarkers Week 327   Monochrome - Yhdellä värillä
Marilyn with Stars
Alunperin monochrome tarkoitti kai mustavalkeaa kuvaa, siksikin tein tämän niissä väreissä. Stanssasin filminauhaa, lävistin mustia tähtiä ja leikkelin Marilynin kuvan reunat kuviosaksilla. Musta kartonki raamiksi.

Alimmaisena nuottipaperia mustavalkoisena, tietenkin.
***
Eipä sitä kai koskaan valmiiksi tule ainakaan tanssin saralla. Sen huomaa hyvin kun käy tanssikursseilla! Aina on uutta opittavaa. Jotkut asiat saa omaksuttua helpostikin, joitakin saa junnata pitkään ja hartaasti, ennenkuin ne saa omikseen ja osaksi luontevaa tanssia.

Pakkanen paukkuu mutta tanssiessa saa kyllä hien pintaan.

Kotosalla uuni lämpisi tänäänkin. Lisää kylmää on tulossa ainakin päivän, pari, joten puita saa kantaa sisään joka päivä. On tosi hyvää liikuntaa sekin! Ei kyllä muuten tulisi ovesta ulos lähdettyäkään, ellei olisi kotihommeleita ja tanssimista!

Hyvän kirjan ja ristikon seurassa toki viihtyy sisälläkin ja korttejakin voi aina tehdä. Nyt kun ei ole kiirettä, saa oikein ajatuksen kanssa valmistaa ja korteista tulee omasta mielestä parempia.

2 kommenttia:

  1. Wow what a fabulous design! Love the film strips!
    Thanks so much for joining in my Monochrome theme at Passion for Promarkers! :-)
    Lucy x

    VastaaPoista
  2. Fabulous Loreal. the image and design suit our challenge perfectly! Thanks for joining in our Monochrome challenge at PFP, good luck! Juliexx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!