Lukijat

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Lumiukkokeiju ja Tölli

DP2 January Anything Goes
Mo Manning:Snowman Fairy
Glitter-Kimalletta
Nyt kun ilmat ovat leutoja voi kai tehdä lumiukkoja ja miksipä ei vaikka siipien kera! Mo Manningin digiukkonen ainakin minun silmääni näyttää keijulta.

Kohokuvioin taustapaperin pilkuilla. Laitoin kinokseksi konvehtirasian pehmikettä. Koristeena mallin mukaisessa paikassa iso lumihiutale ja sen päällä kimaltava lumihiutaleleike.

Yläreunaan laitoin vielä nuoskasään kunniaksi jääpuikkorivin jota lumetin. Lumiukkokeiju väritetty ProMarkereilla ja siipiin sekä satavaan lumeen kimalleliimaa ja kimaltavia hippusia vielä päälle.
***
Vettä vihmoi hiljaksen kun matkasimme Vuoksenniskan Töllille. Minä ja 128 muuta oli innolla paikalla kun Simpeleen oma bändi H-Hetki soittaisi. Vaan eipä soittanutkaan! Sairaustapauksen vuoksi ihka uusi Simpeleläinen bändi Jani ja Joutilaat oli ilahduttamassa meitä soitollaan ja laulullaan. Bändisä on toki kaksi samaa soittajaa kuin triossakin mutta myös kaksi uutta, laulaja ja kitaristi.

Heidän ensiesiintymisensä olisi pitänyt tapahtua lauantaina Simpeleen Nuorisoseuran talolla iltatansseissa, mutta pääsivät/joutuivat nyt lavalle!

Eikä yhkäneet yhtään: Hienosti vetivät kappaleet ja laulukin luisti paria poikkeusta lukuunttamatta kuin aika tekijöiltä. Hiukan erilaisia kommentteja toki kuului yleisöltä., kuten aina. Kaikkia kun ei voi mitenkään miellyttää.' Liian hitaita liikaa, tosi hyviä soittajat, ihana laulajaääni' jne...

Enemmistö tuntui kuitenkin tykkäävän ja lattia täyttyi mukavasti joka kappaleella paitsi tietenkin polkka poikkeuksen, kas kun sitä yleensäkään ei tanssi kuin jokunen pari.

Melkein tasaparit joten saimme tanssia läkähdyksiin asti.

Tämä viikko onkin oikein hyvä tanssiviikko. Tiistaina oli Teboil, tänään Tölli, huomenna tanssikurssi Kisapirtillä, lauantaina iltatanssit Simpeleelä, sunnuntaina kaksikin vaihtoehtoa joko Nousula tai Tölli! 

Vauhtia siis riittää ja tanssijalka saa vipattaa tosissaan :)
 

3 kommenttia:

 1. Kaunis, kivasti kimalteleva lumiukko.

  VastaaPoista
 2. So pretty - love the sparkly wings on a snowman.
  Thanks for joining us at Sketch Saturday!

  Hugs, Alica :)

  VastaaPoista
 3. Wow, Loreal, I LOVE THIS!! Gorgeous, sparkly wings...and the embossed paper is perfect for the snowy background!! Thanks so much for joining us at Mo's! Hugs, Pat Frank

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!