Lukijat

maanantai 11. tammikuuta 2016

Kukkia, pitsiä, rusettikin ja kalapihvejä

Sketch Saturday #394   by Lesley
Congrats
Cardmaking-lehden mukana tuli taas kauniita papereita leimasimien lisäksi. Tässä kortissa kahta pitsikuvioista paperia niistä.
 
Ruusut leimattu ja väritetty tusseilla ja sitten leikattu erilleen, että saisin ne mallikuvion mukaisesti laitettua. Väliin palanen Stampendousin omenakukkakimpustakin. Tussiväritys siinäkin.
 
Koristeena hopearusetti-kuva. Tekstileikkeen väritin korttiin sopivaksi lilalla tussilla. 
***
Pakkanen hellittää! Nyt enää kymmenkunta astetta!! Alkaa olla sellaiset talvilukemat, että minäkin alan hyväksyä :)

Aamulla oli vielä lähes kaksikymmentä astetta ja hyytävä viima kävi hengitykseen kun olin hakemassa puita.

Kaupoilla ja Kirjastossa ja matkalla vietiin korttikin. Muu aika vietelty mukavasti ja lokoisasti lukien, ristikoita ratkoen ja tottakai syöden ja kahvitellen.

Maa-artisokkakeittoni sai sen verran huomiota, että kerrottakoon sosemakkaran löytyneen Simpeleen K-kauppa Hermannin valikoimista. Tänään sieltä löytyi kalastajan kalapihvejä joita oli jo aikaisemminkin tiistain tarjouksena. Tuolloin emme ehtineet niitä saamaan.

Olin laittanut pihvit tilaukseen mutta vasta nyt siis niitä olivat saaneet myytäväksi, kai kovan kysynnän vuoksi. Eivät kuitenkaan oikein vakuuttaneet. Minulle liian suolaisia ja armaani suussa mauttomia.

Minä nautin kalapihvini toisen löydön, eli valmiiksi keitettyjen punajuurien kera. Paistoin kasviöljyssä viipaleina. Olivat tosi hyviä! Armaani kalapihvit kermaperunoiden kera. Hänellekin kelpasi pari punajuuriviipaletta.

Kalapihvit voi toki tehdä itsekin jos malttaa jauhaa kalat ja muovaa pihveiksi mutta minusta oikotie on paras tie, eli kun valmiina saa niin parasta niin :)

Olen saanut kai parhaat kalapihvit vasta paistettuina Savonlinnan torilta kalakojusta. Ne nautittiin suoraan paketista sormin keskellä Suomen suvea! Sisälsivät kuulemma kolmea kalalajia joista yksi oli ainakin lohi ja toinen muikku, kolmas on unohtunut ajan saatossa. Voilla paistettu on aina parasta!

4 kommenttia:

 1. Love your card, its beautiful, Thanks for sharing with us on Sketch Saturday this week, Hazelx

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Meilläkin pakkanen hellittänyt, mutta nyt aika napakka tuuli tuiskun kera.

  VastaaPoista
 3. Wow!
  Looks so elegant!
  Love your design!
  Thank you for joining us at Sketch Saturday!

  VastaaPoista
 4. What a delightful interpretation of my sketch this week! Your lacey papers and pretty flowers are gorgeous! Thank you for playing along with us at Sketch Saturday. Hugs, Lesley

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!