Lukijat

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kissakeijunen ja Vuoksenniskan Tölli

A Day for Daisies #138   Anything goes - Kaikki käy
Isn't She Sweet?
Cat Freebie: ProMarkers and Distress Ink (Vintage Foto), On Wngs lot of Glitter
Rose Fame embossing
Background Paper with self made Stamps and Stencils

Laitoinpa 'kaikki' peliin tässä kortissa :) Aluspaperia leimailin kotitekoisilla 'leimasimilla' eli tuputin reiän läpi pyörylöitä mustalla. sitten tähtireikien läpi mustaa ja pinkkiäkin. Kolmiot painettu pyyhekumista leikatulla palasella.
Kohokuvioin valkean paperin ruusuraamilla, hinkkasin pinkillä ja leikkelin kuvioita seuraille. Kissakeiju on A Day for Daisies digileima Freebie. Sitä väritin pinkilla tussilla korvista ja nenänypykästä, muu väritys karhealla pensselillä Vintage Fotoa tuputtaen.

Siivetkin saivat pinkkiä ja vintagea sekä runsaasti kimalleliimaa. Koska väritin kissan taustan tummalla, jäivät tntosarvet värin alle. Piirsin ne uudelleen valkealla geelikynällä. sitten leikkelin särmikkäästi kuvan taustoineen ja laitoin hempeälle ruusuraamille.

Koristeina hopeiset puusydämet joiden päälle vielä liimailin pinkit lävistetyt sydämet.
***
Eiliset koivuhalot tulivat kyllä hyvään käyttöön! Ulkona paukkuu pakkanen pian lähennellen 30 miinusta!!! Alkaisi olla ainakin minun sietorajani yli ja roimasti...

Yllättävän moni muukin kuin minä oli uhmannut paukkupakkasia ja saapunut Vuoksenniskan Töllille tanssimaan. Monella villapaitaa ja -takkia vielä tanssisaliin mennessäkin mutta aika pian ne sai riisua kun päästiin tositoimiin.

Pasi Suikkasen orkesteri soitti ja Luumi lauloi. Hyviä kappaleita joskin muutamat hippusen liian hitaalla tempolla kun taas toiset menivät laukkaa. Hitaat valssit sentään oikeaoppisesti. Oli kiva tanssia hyvässä seurassa.

Syksyn tansseista tuttuja naamoja ja jokunen uusi pariskunta. Lattia täyttyi kyllä mukavasti ja mahduimme kaikki hyvin keinumaan :)

Kahviossa mansikkakakkua kermavaahdolla koristeltuna tavanomaisten voileipien lisäksi tarjolla. Sitä piti maistaa tottakai. Hyvää oli :) Ja kuten tavallista, juuri kun saatiin kakkupalasta viimeinen palanen suuhun alkoi hidas valssi.

Pikapikaa lattialle siis joukolla :)

1 kommentti:

  1. Thanks for joining us over at the A Day for Daisies challenge blog this fortnight.
    Love
    Jen Leeflang
    ADFD DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!