Lukijat

maanantai 18. tammikuuta 2016

Kimallusta kerrakseen kortissa ja pakkaslumessakin

Passion for  ProMarkers Week 328   by Lorraine  Fantasy - Mielikuvitusta
Congrats to You
Tähtikuvioidusta pohjapaperista sain idean tähän korttiin. Joskus palkinnoksi valitsemani digileimakuva tähtineen on oiva  synttärikorttiin nuorelle naiselle jonka mielikuvitus lentelee välillä svääreissä :)

Kuvan raamiosa hopeatussilla, kuten hiuspanta ja osa siipien koristelustakin. ProMarkereilla loput, kaikki sinisävyisiä.

Koristeina hopeisia kimaltavia tähtiä ja hopeinen nauha rusetteineen. Sen solmukohdassa hopeahilepaperista lävistetty tähti.

ProMarkers:Pearl Blue, China Blue, Cornflower, Royal Blue
***
Upea auringonpaisteinen mutta tosi kylmä sää tänäänkin. Iho tuntui kuoriutuvan kasvoista kun hain postia! Jäätävä tuulenviri suorastaan lävisti koko kropan kun käännyin takaisin kotiinpäin. Mennessä viimaa ei niin tuntenutkaan.

Laitoin linnuille lisää siemeniä, hain puita huomiseksi, hain postin, vein roskat ja sitten kipin kapin sisälle lämpimään!

Kotosalla kortteilua, tottakai ja kirjan lukemista ja telkkarin katsomistakin, onhan nyt aikaa siihenkin. Olisi kyllä jo aika lopettaa mokomat pakkaskelit ja siirtyä upeisiin aurinkoisiin mutta siedettävän kylmiin talvipäiviin, eikö?

5 kommenttia:

 1. Kylmä on! -29 klo 19.20. Auringon paisteessa hanget kimaltavat tosiaan kuin timantit.

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti :)
  Meillä ei tänään pakkanen laskenut alle 25 asteen. Liian kylmää mulle :)

  VastaaPoista
 3. This looks fabulous. Love the image & monochrome colouring & those stars looks brilliant. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
  Hug,
  Andie xx

  VastaaPoista
 4. Beautiful card, love the monochrome which I see someone else has mentioned. Thank you again for joining Passion for Promarkers. Join us again this week, there are some fab DT samples, you might enjoy! Good luck. Huny Guest|DT

  VastaaPoista
 5. A fabulous entry for our Fantasy challenge this week, thank you for joining us at Passion for Promarkers.
  Lorraine DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!