Lukijat

maanantai 25. tammikuuta 2016

Keltainen ruusu, uutuus-stanssilla pohja

Live & Love Craft January   Something New - Jotain uutta
Congrats with Yellow Rose
This is the new one - Tällä uudella tehty koloset
Moni haluaa keltaisen ruusun, varsinkin poikien/miesten kortteihin. Tässä yhdistin sen mustavalkeaan ja lisäsisin vielä keltaista taustalle toistamaan kukan väriä.

Erikoisuutena stanssattu kolonen ja sen päälle laitettu ristikko, se on stanssaus mutta eri värillä. Alle laitoin vielä mustan paperin josta sain samalla raamit. Stanssi on Marianne Design, sain sen voittona. Olen käyttänyt tätä salmiakkikuviota pari päivää sitten julkaistussa kortissa myös.
 
Perhoset keventämässä muuten aika tiukkaa mallia. Teksti valkealla 'liidulla' eli tein sen tekstinkäittelyllä suoraan tuohon soikioon valkoisella.
***
Kaikki tuntuvat valmistautuvan hurjaan lumimyräkkään jolla on jo jokunen päivä meitä ihmispoloisia peloteltu. Naapuri kävi hakemassa kaivurin, että saa tiet auki ja meillä pihassa nököttää iskuvalmiina traktori lingon ja lanan kera.

Kaikki irtain on poistettu pihasta ja ovet ulkorakennuksiin teljetty tiukasti.

Toistuuko sama keli joka esti monet tulemasta kaksi viikkoa sitten Teboilille tanssimaan? Sitä tässä pähkäillään ja pidetään sormia ristissä, että ei ihan kamalaa keliä tulisi.

Nyt ilma kuin morsian, joskaan ei niin hymyileväinen mutta leuto ja leppeä kuitenkin. Kävin hakemassa postin ja puita, eikä edes sormia palellut! Käppäilin pihassa ja puutarhan reunustalla katsastamassa, että kaikki on niin kuin pitää ja armaani lapio lunta vesijohdon kohdalle lisää eristeeksi.

Kotosalla kirjan parissa aika kului kuin siivillä. En edes ristikkoa ole ehtinyt tekemään kuin parin sanan verran, niin mielenkiintoinen kirja on meneillään.

Iltapäiväkahvivieras tuli juuri kun olin aikeissa aloittaa ruuan tekemisen, vaan kahvithan sitten keitettiin ja maailmaa parannettiin. Piirakat saivat pahimman nälän pois ja siirsin ihan mielelläni ruuanlaiton myöhemmäksi.

Eilistä kun jäi sen verran, että tarvitsi vain lämmittää joten iisi piisi :)
 
Tästä se uusi viikko pyörähtääkin sujuvasti käyntiin.

1 kommentti:

  1. nice design and card. Thanks for linking up to LLC's January challenge.

    Hugz, Sandy
    Owner & Operator @Live & Love Crafts

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!