Lukijat

lauantai 9. tammikuuta 2016

Juhlintaa kortissa ja oikeastikin

Simply Create Too #100   It's Party Time - On juhlan aika
Juhlitaan!
Mustavalkoista paperia jossa valkeita kukkia kuten leimakuvassakin, joskin pienempinä. Olen saanut leimasimen lahjaksi Aarresaaren Tiinalta ja käyttänyt sitä luvattoman harvoin. Nyt kuitenkin juhlivaiset Leidit olivat juuri sopivat tähän haasteeseen.
 
Leimailin hailealla vihreällä ja piirtelin jälkikäteen mustalla tussilla lisää ääriviivoja. Halusin saada kuvasta nukkemaiset ja ylimeikatut olennot esiin vähän niinkuin karikatyyrinä.
 
Taustaan tuputettu tylpällä pensselillä Distress Ink mustetta. Muu värittely tusseilla. Laitoin jokaiselle illan kuningattarelle läpinäkyvät kruunut kutreille ja timantit sakaroihin. Musta raamitus ja teksti.
***
Oikeastikin tänään juhlittiin iltapäivästä iltaan! Yllätyssynttäreille oli saatu koottua salaa ystävä- ja sukulaisjoukko. Joku laski, että paikalla oli 44 kun mukaan laskettiin lapsosetkin! Isot hippelot siis ja iso joukko tekemässä juhlasta totta.
 
Syötävää ja juotavaa yllin kyllin ja kaikki toinen toistaan parempaa ja kauniinpaa!!!
 
Kyllä yhteistyössä on voimaa. Juhlinnan kohde oli autuaan tietämätön koko järjestelyistä ja yllättyi iloisesti löytäessään kaikki ystävät ja sukulaiset kokoontuneina häntä juhlimaan.

Olimme pitäneet huolen myös siitä, että hänellä oli ykköset yllä peitetarinalla, että menemme viemään hänet ulos syömään, kun hän ei halunnut järjestää juhlia. Olisihan ollut kamalaa tulla omiin juhliinsa arkivaatteissa, eikö vain?

Jatkotkin mukavasti meillä kotosalla. Jäi mukavat muistot varmaan kaikille.

1 kommentti:

  1. Very beautiful card. Thank you for sharing with us at Simply Create Too - Myrna DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!