Lukijat

torstai 21. tammikuuta 2016

Iso ruusu ja paljon pieniä ja Hakali

Passion for ProMarkers Week 329   Flower Power - Kukkaisvoimaa
One Big Rose and many small Ones
Raidallinen pohjapaperi toimii myös raamipaperina. Iso ruusu väritetty ProMarkereilla  Valmis pohjapaperi sai lisäkseen lukuisan määrän ruusuja joka paikkaan missä tyhjältä näytti :)

Leikasin kuviosaksilla nurkat ja kohotin ison ruusun kohotarroilla.
 
ProMarkers: Blossom, Pastel Pink, Rose Pink, Meadow Green, Apple, Lime Green, Forest Green
***
Vielä eilen illalla oli pakkasen takia epävarmaan, lähdetäänkö ollenkaan Hakaliin tanssimaan. Onneksi hiukan hellitti pahin pakkanen, että uskalsimme matkaan! 

Orkesteri soitti mukaansatempaavasti ja sai kaikki viluisimmatkin pian lämpimiksi :) Tottakai aluksi tuntui aika kolakalta, vaikka nurkassa uuni lämmitti kivasti käsiä ja jalkojakin, kun ne painoi sen kylkeä vasten.

Tanssiminen on sen verran rivakkaa liikuntaa, että pian saivat villatakit ja fleesit kyytiä. Ihan hikeen asti en päässyt, sen verran vähän oli vinhaan vauhtiin vieviä kappaleita ja tanssittajia tällä kertaa. Jenkkakin jäi hyppäämättä, kun satuin juuri sen alkuun menemään vessaan :(

Opinpa uudet askeletkin! Sain oppia tanssinopettajalta ja nyt osaan yksinkertaisimman muodon One Stepistä! Hyvä minä :) Eipä ole koskaan aikaisemmin sattunut mokomaa tanssia kohdallekaan. Lisäoppi on aina kivaa.

7 kommenttia:

 1. Uutta on aina hyvä oppia. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. So very pretty! Love the image and the lovely colours. Great one. Thanks for joining us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti. Pitäisi itsekin ehtiä tähän osallistua.

  VastaaPoista
 4. A beautifully coloured rose. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 5. Really cute card Mervi. I love the image and your papers are gorgeous. Thanks for joining us at PFP this week for our 'flower power' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 6. It sounds as if you had a great night out. This is a beautiful card Mervi. You have coloured the image perfectly, and love the Dp and embellishments Thanks for joining in with our 'Flower Power' challenge at Passion for Promarkers this week, and good luck
  Eileen x

  VastaaPoista
 7. Lovely card, great layout and coloring. Thank you for joining our 'flower power' challenge at Passion for ProMarkers and please come back again.
  Hugs,
  Anna xxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!