Lukijat

maanantai 28. joulukuuta 2015

Vauhdikkaat onnittelut 50v miehelle ja laiskottelua

Inkspirational #98   Bah Humbug! Humpuukkia! - Mitä vain paitsi joulua siis :)
Congrats!
Urheilulliselle lentopallonharrastajalle 50-vuotiskortti tuotti hiukan päänvaivaa, kuten kortit miehille useinkin tuppaavat tekemään :)
 
Löysin onneksi postimerkin jossa pelataan lentopalloa ja vauhdikkaan pukumiehen kaappasin jokin aikaa sitten tekemäni ATC-kortin aihiokasasta.
 
Kun on sentään isosta juhlasta kyse uskaltauduin laittamaan ruusut kuvan nurkkiin, vaikka ei saanut olla kukkakortti. Mustat raamitukset antavat ryhtiä.
***
Pakkaspäivä alkoi tosi pakkasella, melkein 10 astetta miinusta alkoi hipoa aikaisin aamulla! Päivän mittaan lauhtui ja tuulistui. Jos nyt tuuli malttoi missään vaiheessa ihan poissa ollakaan...
 
Kaupassakäyntipäivä. Samalla reissulla laitoin postiin Uuden Vuoden toivotuskortteja kun en joulukortteja ehtinyt lähettämään ja kävin hakemassa myyntilaatikosta joulukortit ja kuoret jotka olin leimaillut joulukuusella. Ei ollut montaa kumpiakaan, onneksi. Olisi tosiaan harmittanut jos sieltä olisi löytynyt omiin tarpeisiini riittävästi!
 
Lämmitin uunia, jotenkin tuntuu, että ulkoilman pakkanen hipsii sisällekin. Nyt on parina päivänä peräkkäin lämmitetty, kun tähän asti on hyvin pärjätty joka toisella tai joka kolmannella päivällä.
 
No jospa ilmat taas palaisivat minulle sopivampiin lämpölukemiin. Ainahan toivoa saa.

Olen kortteillut rauhalliseen tahtiin, onhan sentään vieläkin jotenkin jouluinen olo ja lomalaisena olemmekin vietelleet päivät laiskotellen ja jopa päiväuniakin on muistettu uinailla! Sitä ei ihan äsken olekaan tapahtunut.

Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille täällä piipahtaville!

2 kommenttia:

  1. Very pretty! Thanks for joining us over at Inkspirational! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!