Lukijat

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Tipunen lumisella oksalla

Sketchy Colors #262   Red, Brown, White - Punainen, ruskea, valkea
Winter Bird
Talvinen lintukuva löytyi Lilac and Lavender sivustolta joka on ollut lepäilemässä puolisen vuotta. Alla nuottipaperia Nostalgia lehtiöstä.

Stanssasin kukkaseppeleen kuviopaperista ja katkaisin sen kahtia saadakseni kuvan molemmille .puolille seppelettä, Tyhjään kohtaan ylhäällä laitoin ison stanssatun lumihiutaleen ja sen keskelle punaisen puolihelmen.

Raamikin kasattu kahdesta puolikkaasta, väritetty ProMarkereilla ja reunat käsitelty Versa Fine leimasinmusteella. Raamin leikkauskohdan piilotin parin pienen lumihiutaleen alle.
***
Ulkona on tosi talvisen ja kylmän näköistä vaikka tosiasiassa on huomattavasti parempi ulkoilusää kuin esimerkiksi eilen. Pakkasta vähemmän, tuulta ei nimeksikään!

Kävin rannassa katsomassa, että saunalla on kaikki hyvin ja samalla reissulla otin kuvia uutukaisesta jäästä ja varsinkin korsista jotka töröttävät jään läpi kuppimaisissa jäämaljoissaan.
Pelkuri kun olen, en mennyt jäälle vaan kuvasin objektiivin läpi lähikuvaksi. Jää on sen verran ohuen näköistä, etten suin surminkaan sille astuisi!

Kotitöitäkin toki olen ehtinyt tekemään. Imuroin huomista ajatellen. Pitäähän uudenvuoden aatoksikin sen verran siivota kuin jouluaatoksikin :) Meille on tulossa pari vierasta huomisillaksi ja menen iltapäiväksi tanssailemaan niin etten huomenissa ehdi huushollaamaan.

Toki paljon ennen tärkeää keksiyön hetkeä kotiin ilman muuta. Pitäähän armaan (ja vieraiden) kanssa ehtiä kilistämään paremmalle uudelle vuodelle malja ja katsomaan ilotulitusta...

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Et sitten todellakaan mene jäälle!

  Oikein Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle Ja Armaallesi

  VastaaPoista
 2. Great card with a lovely image and beautiful papers.
  Thank you for sharing with us at Sketchy Colors.
  hugs Monica

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!