Lukijat

maanantai 7. joulukuuta 2015

Talvinen talokortti

I Love ProMarkers #297   Winter - Talvi
Winter with two Stamps, embossed Background Paper ja Snow Flakes

Alimmaisena harmaata kirjeensisustaa jota kohokuvioin. Kuusia ja kallioita rannalla leimakuva sai yllensä aika lailla lunta, että sain kuvan näyttämään talviselta. Rajasin reunat mustalla tussilla.

Leimailin valmiiseen raamileikkeeseen osan talvisesta taloryhmästä peittämällä raamit leimauksen ajaksi, etteivät sotkeennu. Värittelyt ProMarkereilla. Lumisade pilkutettu valkealla geelikynällä. Lumihiutaleet kimallutettu.

ProMarkers: Ice Grey2 and 4, Pearl Blue, Terracotta
***
Kova tuuli kuivattaa lammikoita, joita pihaan syntyi sateella, oikein kunnolla. Melkein jo alkoi tulla uima-allas mieleen ...Vaan nyt tosiaan tilanne korjaantunut ja hiekka näyttää hiekalta. Sain portaatkin harjattua puhtaiksi monen päivän kurasta.

Kävin hakemassa postin ja puita huomiselle, jos vaikka uunia lämmittäisin. Tänään nautitaan eilisen lämmityksen jäljiltä kotoisesta lämmöstä. Pyykkikin kuivui nopsaan, eikä kuivaajaa tarvittu ollenkaan!

Säästö se on pienikin säästö :) 

Joulukortteja väsäilin ahkeraan, pitäisi viedä myyntilaatikkoon edes muutama, sillä ensi viikon maanantainahan on viimeinen päivä jolloin erikoismerkillä voi vielä lähettää. Omat kortit yhä vain tekemättä. Pahimmassa tapauksessa laitan persoonattomasti netin kautta vaan joulun toivotukset. Huh! Onpa aika kamala mahdollisuus...

Ei muuta kuin yötöiksi vaan! Jostain syystä yleensä myöhäinen ilta on parasta luomisaikaa. Silloin saa ideoita ja kortteja syntyy reippaaseen tahtiin vaikka luulisi, että on väsyksissä ja kaikkea muuta kuin vireessä. Merkillistä.

1 kommentti:

  1. Upeita yksityiskohtia ja ihanat värit!! Tykkään!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!