Lukijat

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Talvinen kylä uinuu lumisateessa

Sketchy Colors #260   White, Green, Lilac - Valkea, vihreä, lila 
Merry Christmas and Happy New Year
...little green under the text ...
Hiukan erilainen väritys ihan haasteen takia. Tosin lopputulos mukiinmenevä sellaisenaankin, eikö ? Toivon mukaan joku ihastuu tähän väritykseen ja haluaa kortin :)

Kylämaisema lumisateessa väritetty musteilla ja tusseilla. Leimailin kiemuraisen tekstin kuvan alle omaan kenttäänsä jonka sävytin harmaalla ja vihreällä, että sain haasteen vaatimaa vihreääkin kuvaan.

Monenkokoisia ja mallisia lumihiutaleita koristeina. Koristelin niitä sekä lumiaineella, että kimallehippusilla.
***
Keskellä viikkoa ja joulukuu alussa. Päivät harmaita ja valot palavat koko päivän joka huoneessa jossa aikoo jotain tehdä!

Vain kaksi uros fasaania käy säännöllisesti joka päivä ruokintapaikalla. Onkohan repolainen syönyt suihinsa kaikki muut vai mikä mättää? Punatulkkuja, yksi närhi ja tikka käyvät varpusten ja talitinttien lisäksi ahkeraan syömässä. 

Vein lisää siemeniä sangon täyteen, pohjalla oli vain vähän jäljellä. Linnut pyrähtävät oksille siksi aikaa kun kaadan siemeniä ja takaisin jyvien kimppuun heti kun lähden poispäin. Eivät siis kovin arkoja, pienetkään tipuset.

Muutama kortti syntyi kotihommeleiden lomassa.

2 kommenttia:

  1. Ihana ja tunnelmallinen kortti. Minä melkein pelkään fasaaneita. Meidän pihalla oli ärhäkkä uros ja se kävi melkein kimppuuni.

    VastaaPoista
  2. Great Christmas card with a great image. Love the gorgeous snow crystals.
    Thank you for sharing with us at Sketchy Colors :)
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!