Lukijat

perjantai 18. joulukuuta 2015

Talvimaisema joulukortissa ja herkuttelua

P*skarteluhaaste #303   Pammun luonnos
Christmas Feelings
Valkoinen kartonki pilkutettu kohokuviointitaskulla. Harmaa kirjeensisustapaperi kohokuvioitu lumihiutaleilla ja hinkattu santapaperilla, että kuviot näkyvät paremmin.

Nettikuvaan tekstinkäsittelyllä tunnelmallinen teksti ja reunat vedetty mustalla tussilla. Pari hiutaletta koristeina. Niihin lumiainetta ja kimallusta.
***
Kaunistautumispäivä. Armaani kävi ensin parturissa ja tuli entistä komeammaksi. Sillä aikaa keräilin ostokset kaupassa ja sieltä sitten yhdessä kotiin kukkakaupan kautta.

Minun vuoroni mennä kampaajalle puolilta päivin ja toivon mukaan minäkin kaunistuin ainakin hiusten osalta. Suoraan Parikkalaan viemän korttitilausta. Saajapariskunta tarjosi meille joululounaan! Kukkapuketti heille ja herkuttelu meille. Siinä sivussa maailmaakin paranneltiin ja kuulumisia vaihdettiin.

Tosi hyvät tarjoomukset. Olisi tarvittu toinenkin tai jopa kolmaskin varamassu, että kaikkea olisi voinut oikein kunnolla syödä :)
 
Varsinkin kinkku oli oikea vanhanajan silavalla varustettu, murea ja herkullinen. Kalat kaikki suussa sulavia ja rosollin kermavaahto juuri oikean värinen valeanpunainen. Jälkiruokana luumurahkaa, suklaakarkkeja ja piparienkeleitä!

Kotona ei sitten ole tarvinnutkaan muuta kuin olla ja helläyttää...

6 kommenttia:

  1. Oijoijoi,kuullostaapa hyvältä tuo lounas!Vielä muutama päivä niin saan minäkin toivottavasti jouluruokaa:) Ja kaunis tunnelmallinen kortti!

    VastaaPoista
  2. Ihanan talvinen kortti. Harmi kun ei tänä jouluna saatu nauttia valkoisesta joulusta.

    VastaaPoista
  3. Ihana talvikortti ja hyvältä kuulostaa tuo teidän lounasvierailu :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!