Lukijat

torstai 3. joulukuuta 2015

Talo hankien keskellä

Sketch Saturday #389   by Debra
Merry Christmas
Puolikas leimakuva tällä kertaa. Yksinäinen talo suurten hankien keskellä, jouluun valmistautumassa. Taustapaperi viime vuoden kalenterista palanen. Lumihiutaleita on sekä itse lävistettyjä, että kaupasta valmiina ostettuja.

Kaikkia kimallutin glossylla ja kimallehippusilla. Kuva sekä teksti raamitettu punaisella kartongilla ja vielä ruskealla käärepaperilla. Värittelyt ProMarker tusseilla. Myös kuvan hanget ja kuuset saivat yllensä kimallusta, onhan talvi ja pakkanen!
***
Talvi on tulossa - kai ... Ainakin sää tuntuu olevan epätietoinen minnepäin kallistuisi milloinkin. Kun vasta satoi lunta vaihteeksi jälleen, niin tänään jo silkkaa vettä ripsutteli niskaan! 

Vaikka en olekaan mikään talven intoilija, olisi kyllä parempi jos märkä keli kuivahtaisi ja pikku pakkanen saisi maan kovettumaan. Eikä liene pari lumisenttiäkään pahaksi. Ainakin se valaisisi ja kaunistaisi maisemaa!

Illalla on pienimuotoinen avec tilaisuus Rotareilla joten kohtapuoliin siihen valmistautumaan, Siksi aikainen postaus jälleen. Tästä alkaa tulla jo tapa :) ...siis ikaisesta postauksesta...

Päivä huiskahti kahdestaan kotosalla ja kaupoilla. Armaanikin malttoi pysyä poissa metsästä kun vettä rätki jo aamusta niskaan!

Hyvä välillä ottaa rennosti ja vain olla.

Tosin ei meistä kumpikaan ihan mitään tekemättä koko päivää kuluttanut mutta kuitenkin rauhallisempaan tahtiin ja vain sitä mitä huvitti tehdä.

4 kommenttia:

 1. Gorgeous! Love the texture and the snowflakes on the sides. Thanks for joining us at Sketch Saturday this week!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tunnelmallinen kortti. Minäkin toivon,että lumi pysyisi. Maillä on lunta vain pari senttiä.

  VastaaPoista
 3. Totta; Hyvä välillä ottaa rennosti ja vaan olla
  - viikonloppua rentoa toivotellaan myös vesisateisesta Turusta.

  VastaaPoista
 4. I love your recycled background paper with this snowy image and embellishment snow flakes. It's delightful to see you playing along with Sketch Saturday this week with this pretty card. Hugs, Lesley

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!