Lukijat

tiistai 22. joulukuuta 2015

Synttärikortti kissan kera ja jouluun valmistumista

Passion for ProMarkers Mega Challenge Week 326   Let's Celebrate -Juhlikaamme
Happy Birthday
Harmaata kuviollista paperia raamin tapaan alimmaisena. Sitten kuvaa villapaidasta, onhan talvi ainakin tulossa, vaikka ei sitä juuri tänään oikein todeksi osaa uskoa... Kissakuva väritetty ProMarkereilla, kuten myös ruusut kuvan nurkissa.

ProMarkers: Ivory, Ice Grey 2 and 4, Blossom, Rose Pink, Lime Zest, Meadow Green
***
Joulu lähestyy ja sen myötä on tehtävä hankintoja. Tänään kävimme kukkia ostamassa ja lisää suklaatakin, varmuuden vuoksi. Kas kun yksi rasioista on jo alkanut hupenemaan. Pitihän toki maistella mitä rasia sisältää, että voiko niitä antaa lahjoiksi vai ovatko pahoja :)

Hyväksi havaitsimme kaikki maut, joten lisää hankittiin samaa merkkiä. Harvat sietävät hyasintin voimakasta tuoksua joten kukiksi valitsimme joulutähtiä.

Yhden veimme jo samalla reissulla ja suklaarasiankin mukaan. Kotosalla sitten saimme iltavieraan jolla mukanaan meille joulumuistamisena kukka ja lahjakin! Siispä seuraava kukka/suklaa sai uuden kodin! Kahviteltiin ja rupateltiin mukavia.

Huomenna on aikomus viedä lisää muistamisia ja käymme samalla ruokakaupassa. On tosi kiva viedä pieniä tuliaisia ystäville ja tottakai on mukava myös saada niitä!!!

Tänään posti toi taas kasan aivan ihania joulukortteja. Kiitos kaikille teille kortteiluystävät jotka olette minua muistaneet! Lupaan tässä ihan virallisesti, että ensi vuonna varmasti saatte kortin. Tänä vuonna olette mielessäni ja ajattelen jokaista lämmöllä.

2 kommenttia:

  1. Awwwwwwwwww what a CUTE kitten. Love the expression on her face. A fabulous project. Thanks for joining in with our 'Let's Celebrate' Mega Christmas challenge at Passion for Promarkers, and good luck
    Eileen x

    VastaaPoista
  2. Beautiful card Mervi. I love the cute image and your papers are gorgeous. Thanks for joining in with our Mega Christmas challenge over at PFP. Don't forget to come back on 5th Jan 2016 for our new challenge and to find out if you are one of our lucky winners. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!