Lukijat

tiistai 8. joulukuuta 2015

Simppelisti ja jouluisesti, Tirilääkin

Allsorts Week 340   Clean and Simple - Selkeää ja yksinkertaista
Merry Christmas
Värit taas hiukan hämmentävät kuvassa, oikeasti harmaan ruskea kortti, ei sinertävä! Kuvan otin vesisadepäivänä, liekö siksi sinerrystä...

Pilkkukuvioitu paperi valkoisen kartongin raamittamana ja toinen valkoinen pilkuilla kohokuvioitu valmiin tekstileikkeen alla.
 
Kohotin valkoista pilkullista kohotarroilla. Koristeina iso valkoinen ja pienempi luonnonvalkoinen hiutale päällekkäin. Niitä lumetin ja kimallutin.
***
Aurinko armas kultasi tämän päivän kokonaan. Kova puuskainen tuuli kuivatti maan ja sai asfaltinkin näyttämään lähes valkoiselta pitkästä aikaa! 

Sen verran kiusaa aurinkoisesta säästä oli, että matkaaminen oli välillä melko haastavva: Säteet sokaisivat mäen tai mutkan takaa hetkeksi ja saivat maailman mustaksi. Piti vain uskoa, että siellä se tie on missä ennenkin ja luottaa näön palaavan...

Matkasimme auto täynnä innokkaita tanssijoita tänään Tirilään.  Siellä pian kansaa aivan liikaa! Me ja muut innokkaat kun kaikki ryntäsimme lattialle, ei meinannut tanssimisesta tulla mitään.
 
Vaan kuten joku vilpertti huomautti: Ollaanpa sitten lähempänä toisiamme!
 
Siis aika tiivis tunnelma :) Orkesteri oli sama kuin perjantaina Joutsenossa ja yhtä hyvin soitti ja lauloi. Saksofonia oli ilo kuunnella. Tauoilla olisin toivonut enemmän reipasta menoa, kas kun silloin olisi sopinut tanssimaankin!
 
Vaan sopu sijaa antoi ja fuskut, buggit ja jopa chachakin saatiin menemään ilman kovin suuria törmäyksiä. Pienemmät kuitattiin naurulla puolin ja toisin.
 
Kotiin kaupan, apteekin ja Kirjaston kautta.
 
Heti uuniin tulet ja tiskikone laulamaan. Kahvit armaalle ja kotihommelit alkoivat kuin liukuhihnalla vaan. Nyt illan tavalliset, eli oma blogi, posti, facebuukki ja toisten kavereiden blogit. Kuvien käsittelyä huomiselle ja kortteilua. Johan siinä yhdelle illalle on tekemistä.
 
Mielessä pyörii vielä illan tanssit ja hyvä seura. 

1 kommentti:

  1. A perfect card for our theme this week, many thanks for joining us at Allsorts challenge.

    B x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!