Lukijat

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Punertavaa vintagea jouluisesti ja herkuttelua

Sketch Saturday #392  by Debra - Mallin mukaan
Merry Christmas and A Happy New Year
Nuottipaperia alimmaisena lähinnä siksi, että sen kellertävä väri kävi hyvin yhteen leimakuvan taustapaperin kellertävyyden kanssa. Tosin joulu on laulujen ja soittamisen aikaa joten siksikin se sopinee.

Tyttöset värittelin ProMarker tusseilla ja myös tekstipyörylä saman tien sai väriä.

Mallin mukaisesti pari palasta kuviopaperia ja ihan omasta ideasta mattahopeiset tähdet tuikkimaan nuottipaperin päälle.
***
Mässäily senkun jatkuu. Tänään meidät oli pyydetty iltapäiväkahveille kakun kera. Ja kakkuja olikin sitten kaksi erilaista! Molempia piti tietenkin maistaa/syödä... Puhumattakaan joulutortuista, pipareista sun muista tilpehööreistä, suklaata (kolmea erilaista!!!) unohtamatta...

Kotona ei sitten uskallettukaan sen kummemmin syödä, ei ennen, eikä varsinkaan jälkeen. Kun vielä kotimatkalla käytiin viemässä joulukukkanen korttitilaajalle ja kotiinviemisiksi sieltäkin suklaata ja sinappia, itsetehtyä tietty, olikin sopivainen aika siirtyä kotisohvalle.
 
Niin luulimme mutta luulohan ei ole tiedon väärti joten tässä sitä ollaan naputtelemassa konetta täyttä päätä, eikä makoilusta tietoakaan :)

3 kommenttia:

  1. What a lovely Christmas card. The red behind the image makes everything pop! Thanks for playing along this week at Sketch Saturday. Hugs, Cathy xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!