Lukijat

tiistai 29. joulukuuta 2015

Pieni rumpalipoika atc

Enkulin musiikkihaaste joulukuulle: Toni Kakko: Pieni rumpalipoika
Kuusenkoriste ja maisema ATC
Pitkästä aikaa tein ATC-kortin. Ne eivät tosiaankaan ole minun ominta alaani! Melkoisen kökkö tästä tuli vaikka sieluni silmin näin hienon vision kuusenkoristeesta joka killuu oksasta... 

Ei siitä sitten sellaista tullut kuin haaveilin.

Paksu kartonki on Simpeleen tehtaan tekemä joskus aikoja sitten johonkin pakkausmateriaaliksi oikein jouluisen kuvan kera. Otin palasen ja tuunailin siitä, vielä joulu mielessä, ATC-kortin, laulun sanoja kuunnellessa.
 
Minusta siinä selvästi laulettiin joulukoristeesta.
***
Teboililla tanssittiin tänään vuoden viimeiset tanssit. Liekö kova pakkanen pelottanut osan pois vai mikä mutta oli jopa tilaa tanssilattialla tanssia! Lähes koko ajan.

Eivätkä edes kaikki pöydät täysiä, mikä oli tosi ihme. Jokaiselle, viime tipassakin tulleelle, löytyi paikka ja voi vaikka valita missä halusi istua.

Tavalliseen tapaan herkullisia voisilmäpullia oli tarjolla kahvin kera.

Paikallinen H-Hetki soitti ja lauloi ja hanurikin kaivettiin parhaisiin kappaleisiin esiin, eli taattua laatua tarjolla. Rumbaaa ja chachata ja hidasta valssia saatiin herkutella kaiken tavallisen tarjonnan lisäksi. Iso KIITOS soittajille ja varsinkin tanssittajille!

Muuten päivä tavanomainen arkipäivä näin juhlien jälkeen. Tuntui suorastaan rauhoittavan rauhalliselta. Kulutin aikaa lukemalla lehtiä ja ratkomalla ristikoita ja kokeilinpa vesiväreillä maalata koivun runkoakin, tosin siitä tuli lähinnä leppä :(

Ja ettei ihan siivoaminen unohtuisi, pesin vessan ja lattiakaivon ritilänkin vanhalla hammasharjalla! Niitä säilyttelen uusiokäyttöä silmällä pitäen.

Nyt sitten jalat hellinä tanssien jälkeen on hyvä rentoutua kirjoittelemalla blogia ja myöhemmin kurkkimalla mitä te muut olette saaneet aikaan!

1 kommentti:

  1. Onpa ihana pieni rumpalipoika. Kauniit ja lämpimät värit.

    Kiitos kun tulit mukaan haasteeseeni ja onnea arvonnassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!