Lukijat

maanantai 21. joulukuuta 2015

Neulojalle onnittelukortti auringonpilkahdus päivänä

Allsorts Week  342/343   Anything but Christmas - Mitä vain paitsi joulua
Congrats!
Kaiken punaisen ja jouluisen keskelle vihreääkin ja synttäriä! Himoneulojalle tarvittiin korttia, joten kuvan välinta oli itsestään selvä: neule.
 
Alimmaisena vihreäkuvioista paperia. Kanttasin kuvan sekä tekstin hopealla, vaikka ei tasavuosista olekaan kyse, on silti juhlan aihetta. Suosikkiruusuni  vielä koristeeksi.
***
Upea, yllättävä auringonpaiste helli meitä tänään jonkin aikaa. Hurja, puuskainen tuuli natisutti nurkkia ja huokaili ja murisikin. Melkein pelottavaa!
 
Pilvillä oli auringon noustessa kultareunus!
 
Pihalla viihtyi jonkin aikaa mutta tuuli ajoi sisälle. Kävin puita valmiiksi huomiselle, täytin lintujen ruokintasankon ja hain postin. Kiitokset korteista laitan varmaankin jouluaattona, kun kaikki ovat tulleet. Omatuntoni kolkuttelee jo aika kovaäänisesti, sillä en ole lähettänyt ainuttakaan joulukorttia kenellekään!!! :)
 
Kun en hoksannut varustautua ostoryntäyksen kävi näin höperösti...
 
Totta kai olen tyytyväinen siihen, että korttini ovat kelvanneet ja kaikki mitä olen saanut tehtyä meni sitä mukaa kuin sain valmiiksi. Ihan pitää olla tosi kiitollinen. Kiitos siis jokaiselle ostajalle vielä näin bloginkin välityksellä.
 
Muutoin on joulun odotu sujunutkin sutjakkaasti. Meitä on syötetty ja juottettu ja kiitoksilla kuorrutettu niin, ettei varsinainen joulu taida yltää lähellekään. Vaan yhdessä armaan kanssa sitä viettelemme joten mikä sen parempaa voisi olla!

3 kommenttia:

 1. Great creation and some fabulous colours.
  Thank you for joining in our Anything but Christmas challenge at Allsorts.

  Kath

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, kiitos kun osallistuit vuoden viimeiseen Allsorts haasteeseen.
  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!