Lukijat

perjantai 4. joulukuuta 2015

Musikaaliselle valmistuneelle ja Joutsenosta

Everybody-Art-Challenge 347   Notenpapier - Music-note Paper - Nuottipaperia 
Roses for You!
Harvemmin tulee laitettua koristuksia korttiin niin, että ne osittain ulottuvat reunojen yli. Eli tosi erikoinen kortti minulta!

Kaunis paperi pohjimmaisena oikein flyygelin kera ja reunassa ornamenttia. Sitä koristelin kimaltavilla timanteilla.

Teksti ja lintu leikkeitä. Lintua värittelin sointumaan ruusuihin mutta ne näyttävät kuvassa kovin erivärisiltä. Onneksi 'luonnossa' enemmän samaa sävyä sentään.

Nuottipaperi revitty reunoista ja mustetettu. Alla olevaan paperiin kohokuvioin nuotistoa ja sitäkin mustetin hiukkasen. Vieäl pikkuinen ruusukimppu, väritetty ProMarkereilla. Asettelin nuottipaperin ruusuineen vinottain ja se ulottuu yli kortin reunojen ihan tilaajan pyynnöstä. Malli on kapea, joten kortti mahtui hyvin neliökuoreen kuitenkin!
***
Eilen illalla juhlittiin ja kotiin tähtien loisteessa. Tänään heräsimme sumuiseen maailmaan! Kummasti vaihtelevat nämä loppusyksyn/alkutalven säät!

Matkasimme Joutsenoon iltapäivätansseihin puurojuhlan merkeissä aloitellen. Hyvää oli riisipuuro ja varsinkin rusinasoppa! Ei ihan tupaten täyttä ollut edes ohjelman aikana ja varsinkin kun tanssi alkoi, mahtui hyvin pyörähtelemään.

Liekö johtunut siitä, että aluksi istuksittiin melkoinen tovi ohjelmaa katsellessa ja kuunnellessa, mutta kun tila oli raivattu ja musiikki alkoi, olivat kaikki tanssivaiset menossa mukana heti. Paitsi minä joka ryystin kahvia kaikessa rauhassa kun luulin, että penkkien siirtämiseen menee aikaa :)

Kun vihdoin ensimmäisen valssin puolivälissä hoksasin mennä tanssisalin ovelle, oli vientiä heti. Miehiä taisi olla enemmistö sillä sen jälkeen ei sitten tarvinnutkaan seisoskella vaan jopa vessaan mennessäkin 'joutui' takaisin tanssimaan!

Mukavaa totta kai.

Illan jo hämärtyessä kotiin päin pienessä tihkusateessa. Vaan kotona lämmintä ja armas odottelemassa. Uuni kuumenemassa ja hyvää seuraa. Mikäs on ihmislapsosen ollessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!